woensdag 18 januari 2017

Vloerverwarming pomp vervangen

Is de vloerverwarmingspomp kapot? Denkt u dat de pomp vervangen moet worden? Het is belangrijk dat u weet wat er gaande is, zodat u hier naar kunt handelen. In dit artikel geven we u meer informatie over de pomp van de vloerverwarming. Vloerverwarming doet het niet, wat is er stuk?


Bespaar direct op uw energieverbruik!

Volg de stappen uit de video om uw circulatiepomp te. Besparen door vloerverwarmingspomp te vervangen. Het kan interessant zijn om eens te kijken naar de pomp van je vloerverwarmingssysteem. Kan ik zonder problemen de Pomp vervangen ? Moet ik rekening houden met bevroren leidingen in de vloer? Wie heeft er een stappenplan en tips voor mij?


Brommende pomp vloerverwarming , vervangen ? Circulatiepomp vervangen. Zowel in een ketel als in een vloerverwarming is dat geen probleem.

Een circulatiepomp zorgt er binnen die toepassingen voor dat bijvoorbeeld water wordt rondgepompt. Een aantal ketelfabrikanten gebruiken speciaal voor hun vervaardigde pompen. Vaak zijn dat Grundfos of Wilo pompen maar dan met een eigen typenummer van de ketelfabrikant. Bestaande pomp vervangen.


Met de vervanging van uw huidige vloerverwarmingspomp of andere circulatiepompen door een hoogrendementspomp kan een energiebesparing tot worden bereikt. Hierdoor is een voortijdige vervanging van uw oude standaard pomp meestal al na enkele jaren terugverdiend. Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk. Onze pomp voor de vloerverwarming doet samen met onze elco thision al 5j dienst. Op kenplaatje staat 65w. Wil dit zegge dat deze 65w nodig heeft?


Het kan slim zijn om de vloerverwarmingspomp te vervangen door nieuwe versie met een A-label. De Wilo-groep is een van 's werelds grootste fabrikanten van pompen en pompsystemen voor watervoorziening en klimaattechniek. De meeste oude bevatten een ouderwetse B-Label pomp. Vervangen vloerverwarmingspomp. In elke verdeler van vloerverwarming wordt een circulatiepomp gebruikt voor het rondpompen van het water.


Een CV pomp vormt het kloppend hart van uw verwarmingssysteem. In ons assortiment zijn verschillende pompen te vinden die elke CV pomp kan vervangen.

Waaronder de populaire DAB Evosta . Hiervoor wordt een voor vloerverwarming geschikte verdeler gebruikt die ervoor zorgt dat de temperatuur niet hoger wordt dan 45°C. Ook wordt vloerverwarming veel toegepast bij lage . Wanneer uw vloerverwarmingssysteem op dit moment nog niet is uitgerust met een Grundfos- pomp en u toch graag wilt nakijken of uw huidige circulatie- pomp vervangen kan worden door de energiezuinige Grundfos ALPHA dan kunt u hiervoor de uitwisseltabel gebruiken. U selecteert dan eenvoudigweg het type .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts