donderdag 26 januari 2017

Squla aanbieding 2016

Haal het leukste en meest complete online oefenprogramma voor kinderen voordelig in huis. Onbeperkt toegang tot ruim 70. De Leuk Leren Week is de leukste én leerzaamste klassenstrijd van Nederland.


Ontvang nu €korting bij Squla via Acties. Profiteer altijd van korting! Word nu lid van Squla en ontvang €- korting.

Als je nu lid wordt van Squla , bespaar je maar liefst €- per maand! Maak gebruik van deze tijdelijke actie en ga vandaag nog naar Squla zonder een kortingscode in te vullen. Hij is klaar met school maar nog niet klaar met leren.


Squla aanbieding : NU geen €maar slechts €per maand! Gecheckt: Wil je jouw kind(eren) een steuntje in de rug geven het komende schooljaar? Neem dan een abonnement op Squla , want daar kunnen ze spelenderwijs enorm veel van leren!


Ze lokken je binnen met een aanbieding en vervolgens halen ze stilzwijgend geld van je rekening voor weer een nieuw jaar voor het volle bedrag voor. Maar je kunt dus niet opzeggen vanuit die kinder account.

Ik ben een uur bezig geweest vandaag om dit geregeld te krijgen. Squla korting ✂ Bekijk hier het Squla kortingscode overzicht. Squla is een van de Nederlandse startups die als doel heeft om kinderen (thuis) spelend beter te laten worden in de vakken die op het basisonderwijs worden aangeboden door middel van gaming. MILJOEN euro verdient aan de ouders die reeds Squla hebben.


Op Squla is het mogelijk om opdrachten klaar te zetten en je kind zodoende nog beter te begeleiden tijdens het oefenen op Squla ! Via je ouderaccount en de wekelijkse rapporten kan je onder andere zien in welke vakken je kind nog even kan oefenen. Per week kan je daarom als ouder nu een bepaald . Squla dient bij de aanbiedingen dit duidelijk te vermelden anders handelt zij volgens mij in strijd met de consumentenwetgeving. Het zal wel waar zijn dat je vergelijkbare spelletjes gratis online kunt vinden maar daar moet je je tijd aan willen besteden. Een groot voordeel aan squla is wat mij betreft dat je alles bij elkaar hebt.


De kinderen weten de goede spelletjes allebei zonder mijn hulp te vinden. Ik vind het dus wel het geld waard. Kinderen leuk laten leren! Nu met korting van €2-.


Laat u kinderen spelenderwijs leren. Squla Quiz is het vervolg op Squla Junior, de app die wij vorig jaar mochten reviewen. Ik merkte dat deze app weliswaar nog heel uitdagend was voor mijn jongste dochter, maar voor de oudste niet meer.

Nu zij in groep zit, wilde ik kijken of Squla Quiz al geschikt zou zijn. Dit educatieve programma is . Donderdag -10: informatie avond. Tegelijk met deze nieuwsbrief ontvangt u een envelop van Squla met informatie over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts