vrijdag 6 januari 2017

Uniwarm klimaatvloer

De slimme klimaatvloer die uw bioritme volgt! Deze klimaatvloer bevat Phase Changing Materials. PCM) die zich automatisch aan het bioritme van de gebruiker aanpassen. De vloer neemt restwarmte op.


De verwarmingsbehoefte overdag neemt . Bent u op zoek naar een comfortabel en energiezuinig klimaatsysteem voor een bouwproject?

Uniwarm is u graag van dienst. Lees meer over onze leidingsystemen, klimaatsystemen, vloerverwarmingen, en service. Deze vloer wordt gezien als een innovatieve doorbraak in klimaattechniek,.


Dit nieuwe concept is wereldwijd een primeur. Het vloersysteem is op basis van de Phase Change Materials-technologie voorzien van geïntegreerde verwarming en koeling . Een van de eerste concrete initiatieven wordt nu werkelijkheid dankzij het Energiegezond Bouwconcept. De eerste all electric woningen die volgens dit bouwconcept . Concreet nemen deze materialen vanaf °C warmte op – en bufferen deze – en geven bij een temperatuur lager dan °C de warmte weer af.


Product: RIHO PCM- klimaatvloer.

Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen. ICDuBo) in Rotterdam de presentatie plaats van de Riho Crystal Cli- mate Floor. PCM klimaatvloer heeft daardoor bij een dagelijks . Duurzaam Bouwen (ICDuBo) in aanwe- zigheid van de voltallige Nederlandse bouwkolom de onthulling plaats van een nieuwe, duurzame klimaatvloer , de. Met toepassing van de vloerelementen is veel minder actieve verwarming of koeling nodig.


RIHOCELL Vloersystemen vormen hierbij het fundament. Ook klimaatbeheersingsinstallaties . Vloeren waarin materialen zijn verwerkt die bij een bepaalde temperatuur van fase veranderen, kunnen het koelvermogen nagenoeg halveren, meent verwarmingsspecialist UniWarm. Het bedrijf uit Vorden adviseert mede om die reden zijn Riho PCM- klimaatvloer voor woningen die zo goed zijn . Een wereldwijde primeur in klimaattechniek. Deze PCM-vloer (Phase Change Materials) is een nieuw concept.


Samen met RIHO Climate Systems en OC Autarkis ontwikkelde UniWarm de klimaatvloer. Deze vloer geldt als een innovatieve doorbraak in klimaattechniek, gebaseerd op faseover- gangsmaterialen (Phase Change Materials - PCM). Volgens de producent is het voor het eerst dat de PCM-technologie beheersbaar is gemaakt en dus toegepast kan worden in een vloersysteem. Thermische accu De toepassing . Systemen met warmtegeleidende platen ( klimaatvloer ). Met fase-overgangsmaterialen is in een klein volume veel warmte op te slaan.


Een klimaatvloer op basis van deze materialen bespaart tot procent op verwarming. Doetinchems CV Bedrijf added new photos.

Ziet dit er niet strak uit? Image may contain: indoor No automatic alt text available. Omschrijving: Met de RIHO PCM biedt UniWarm een klimaatvloer die. Vanaf het eerste moment tot heden staan klantgerichtheid , innovatie, specialisme en flexibiliteit hoog bij ons in het vaandel.


Online vloerverwarming bestellen tegen de scherpste prijs! Verheyen, Centrale verwarming, Oud-Turnhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts