maandag 30 januari 2017

Bram van den akker akkrum

See people named Bram Van Den Akker from Akkrum. Bekijk mensen met de naam Bram Van Den Akker uit Akkrum. Geschikt voor meerdere doeleinden. De Oude Schouw, de oudste waterherberg van Frieslan wordt gedwongen geveild.


Akkrum gaat woensdag februari onder de hamer.

Die dag vindt de online executieveiling plaats in opdracht van de hypotheekverstrekker, de Rabobank. We zijn boos en vol ongeloof vertrokken. Dit verhaal krijgt nog een staartje, . Ik stuitte op mijn verblijf in Friesland op een prachtlokatie tussen Akkrum en Irnsum aan het Prinses Margriet Kanaal. Genoeglijk gepraat met een glas lekkere rode wijn (en een vers geperste sinaasappelsap).


Romantisch aan tafel gezeten in de serre. De schemering over het kanaal genoten. Bram had een prachtig stuk longhaas voor ons bereid: .

Lês mear oer: Veiling van ´De Oude. Bram van den Akker heeft banen vermeld op zijn of haar profiel. Op initiatief van de Statenfracties van de VVD en het . AKKRUM – Een broodje gans bij het ontbijt als oplossing voor het ganzenoverschot.


Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork. Hennie Koopman – Hobbykok wild eten uit de natuur, Durgerdam. Zelfs Eildert Meeter was er met zijn Frisian Queen vrolijk bij. Pieter, schipper op Akkrum , was ook in opperbeste stemming.


Hopelijk wordt dit een traditie en doen volgend jaar nog . Van Norel vertelde dat ganzenborst een heel specifiek eigen smaak heeft. Salade van gerookte ganzenborst en avocado. Niet te vergelijken met kip of kalkoen. Het vlees heeft een hoge voedingswaarde.


Het is het meest optimale . De gebakken saucijzenbroodjes kunnen ook ingevroren worden. Ontdooide saucijzenbroodjes min opwarmen in de oven bij 130°C, bevroren.

Slûshoeke (Lytse Deelen). Rennie Kramer-van den Akker ). Wessel, Laan V Akkrum , 1 Man, Kort. Hidde, Riemersma, Nes, 1 Man, Kort. Germ, Van Den Akker , Nes, 1 Man, Kort. Stefan, Veltman, Nes, 1 Man, Kort.


Bram , Engwerda, Akkrum , Man, Kort. Sanne, De Vries, Akkrum , , Vrouw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts