dinsdag 17 januari 2017

Remeha calenta pomp instellen

In de slaapkamer wordt niet gestookt tenzij de kinderen er zitten. Andere relevante instellingen moet ik opzoeken. Gebruikersmenu: Parameters op gebruikersniveau kunnen worden aangepast.


CV-functie: Toegang tot CV-temperatuur parameter. Geleverd relatief vermogen ( ).

Calenta 25s - 28c - 35s - 40c. De pompinstellingen kunnen worden gewijzigd met. Indien er stromingsgeluiden in het. CJ (Eerst de cv- installatie ontluchten). De oude ketel deed het nog wel, maar ons verbruik was mega.


Meer resultaten van forum. Na het lezen van dit forum zie ik dat ze ook helen andere instellingen gebruiken dan hier genoemd zijn.

De installateur is aansprakelijk voor de installatie en de eerste inbedrijfstelling van het apparaat. Installeer overeenkomstig de geldende . In tegenstelling tot de andere instellingen , moest ik voor het verlagen van de pompstand de kap van de ketel verwijderen en een draaiknop op de pomp verstellen. Dat lijkt ingrijpender dan het is, want ik hoefde geen gasvoerende delen te openen. Het verlagen van de pompstand bespaart elektriciteit en — veel belangrijker . Het toestel kan dan als geiser functioneren.


De aanvoer en retour aansluitingen. Als dit nog niet voldoende helpt kan de pompinstelling van de ketel verhoogd worden en dat ook weer in het menu pop stand zetten deze staat . Metdezeinstellingenzalpraktischelke. De besturingsautomaat zorgt ervoor dat de pomp bij warmwaterbedrijf . Hallo, Toon heeft in de instellingen alle ruimte om volop te stoken, radiatortemperatuur mag tot graden. Tot zover lijkt alles in orde.


Helaas, in de praktijk worden de radiatoren . Let op: internetprijzen zijn exclusief installatie of bevatten vanaf-prijzen voor installatie. Deskundige installatie is van levensbelang. Bekijk alle specificaties.

Bijgaand informatieblad geeft uitleg over. Aansluiten en instellen. Voor meer informatie, zie hoofdstuk: Elektrische aansluitingen, pagina 14.


Ga als volgt te werk: 1. Sluit de benodigde sensoren aan. Afmeting hxbxd c69x45xcm. Garantie warmtewisselaar: jr . Beschrijving van de parameters. Remeha calenta 40c open therm. Aanvoertemperatuur: TSET tot . Na de aanschaf van mijn nieuwe cv-ketel ontdekte ik pas dat de niet-regelbare pomp over een vermogen van Watt beschikte.


Bij de vorige VR-ketel was dat Watt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts