donderdag 31 mei 2018

Altech eclips prijs

ALLE MERKEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Altech Eclips Depot Highlights.


Deze lange slanke verschijning voegt zowel een handig houtvak als een bakoven aan de Eclips Complet.

De spekstenen omhulling voorziet u zowel tijdens als na het stoken van warmte. Klik op de fotos om de technische fiches te openen : ( vele kleuren en varianten beschikbaar, met en zonder pootjes, enz!) Noblès SERIE. GRANDE NOBLES, met houtvak. Installatie door heel Nederland.


De rookgassen worden opgevangen en door rookgaskanalen geleid die bij het basismodel al meer dan meter lang zijn. Hierdoor krijgen de rookgassen meer tijd . Vergelijkbaar product in showroom!

Eenvoud met oog voor detail. Vraag meer informatie aan. Rookgasaansluiting: Achter en Boven. Ons enig probleem is hoe raken we dit onding kwijt. Aangesloten door een proffesioneel bedrijf die zijn verantwoordelijkheden niet serieus neemt zitten we . Wat betekent deze adviesprijs ? Te zien in onze showroom ! Door het ruime houtvak is het vuurzicht hoger waardoor het vuur optisch veel hoger is.


Deze houtkachel kan zowel met als zonder pootjes. Bij de uitvoeringen met houtvak kunnen de pootjes weggelaten worden voor een strakker uiterlijk van de kachel. Alle bedieningshendels zijn onzichtbaar aangebracht en de deurhendel is vlak aangebracht op de deur.


En natuurlijk de prijs , want bij ons weet u zeker dat u een aantrekkelijk geprijsde warmtebrenger in huis haalt die gemaakt is van eersteklas materialen en met de grootste zorg in elkaar is gezet. In nieuwstaat , slechts winters gebrand. Plaat onder kachel erbij ( grijs ). Brandend opgesteld in onze showroom.

Warmte waar u ook maar wilt. De Aqua variant binnen de Eclips serie wordt aangesloten op de CV-installatie. Door de unieke plaatsing van de warmtewisselaar in de haard heeft de verbranding van het hout geen nadelige . Verbrandingssysteem, Open. Door het rookgeleiding systeem maken de rookgassen een lange weg door de kachel waardoor het speksteen wordt opgewarmd.


Zo geeft deze speksteen kachel een accumuleerde warmte die als het vuur is . Wij hebben een breed assortiment haarden, kachels en ovens van speksteen. Hebben deze kachels (b.v. de Eclipse ) een externe luchtaanvoer aan de achterkant die eventueel door de gevel van buiten lucht aan kan zuigen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts