vrijdag 18 mei 2018

Slotkast vervangen

Stap voor stap handleiding hoe je een deurslot vervangt. Leer zelf een nieuw slot op de deur te plaatsen door het deurslot te vervangen. Koop je een nieuwe deur, dan heb je de ultieme vrijheid in het kiezen van een deurslot. Maar ook bij het vervangen van een oud insteekslot helpt Cubic Colors je!


Wij hebben in onze webshop namelijk een ruim assortiment insteeksloten. Beantwoord onderstaande vijf vragen en je komt uit bij een slot dat perfect past bij .

Hoe gaan we dat dan doen? Wil je je voordeur voorzien van een nieuw slot ? Lees dan hier hoe je een slot met een losse of vaste cilinder vervangt. Houd ongewenste bezoekers buiten de deur.


Insteeksloten zitten verzonken ín de deur. De meesten worden bediend met een cilinder en worden daarom ook wel cilindersloten genoemd. Als je een slot wilt vervangen of bijplaatsen dan is het belangrijk dat je voor het juiste type kiest. Niet ieder slot is geschikt voor iedere deur of ieder raam.


Zo moet je rekening houden met bijvoorbeeld de draairichting, het profiel en het materiaal van de deur of het raam.

Daarnaast ben je vaak gebonden aan bepaalde . Wil je een meerpuntssluiting vervangen let dan op dat het nieuwe slot de juiste maatvoeringen heeft. Lees hier waar je bij aanschaf en montage op moet letten. Als je in een nieuw huis gaat wonen, weet je niet wie allemaal nog een sleutel van je voordeur hebben. Voor de veiligheid kun je dan beter het cilinderslot vervangen.


Ook als je een sleutel kwijt bent, is het de vraag of je huis met het oude cilinderslot nog wel zo veilig is. Het is niet altijd nodig om het slot compleet te . Wanneer u nieuwe profielcilinders wilt hebben dan is het handig te weten hoe een cilinderslot te vervangen. In onze duidelijke instructievideo laten wij u zien hoe makkelijk het is om een cilinder te vervangen.


Uitleg cilinderslot vervangen. U mag het slot en de deurschilden helemaal laten zitten. Kies de juiste cilinder, controleer de X- en de Y-zijde.


Om het slot om te keren . Het klassieke sluitplaatje moet vervangen worden door een . Hoi allemaal, Ik wil het slot van een kamerdeur vervangen. Volgens mij is het een gewoon standaard cilinderslot en de kerel bij. Soms kun je het slot repareren, soms kun je het beter maar geheel vervangen. Misschien ook heb je nog een of meer buitendeuren met een ouderwets klavierslot, en wil je dit vervangen door een .

Deurbeveiliging voor het goed op slot doen van jouw huis. Kies uit divers assortiment van o. Deze sloten kenmerken zich door een hoge, ondiepe slotkast. Het plaatsen of vervangen is vaak geen makkelijke doe-het-zelf klus.


Er zijn vele verschillende smalsloten. Meer dan bij gewone insteeksloten ben je bij deze sloten gebonden aan het profiel van deur en kozijn. De aanschaf ervan luistert daarom nauw.


Wilt u een ander slot op uw deur of raam? Laat door Slotenmaker 3uw slot vervangen ? Wij zijn snel, goedkoop en we leveren bovendien geweldige kwaliteit. Men beschouwt dit type sloten als extra veilig en ze worden als alternatief voor insteeksloten en oplegsloten toegepast.


Als één van deze elementen beschadigd raakt of kapot is, functioneert het slot niet goed meer. Slotenmaker Amsterdam kan dit op een professionele manier repareren of vervangen. Natuurlijk kunnen wij ook . Wanneer het slot is uitgeboor kan de deur gemakkelijk geopend worden en hebben de daders vrij spel. Het is daarom belangrijk dat u de juiste sloten hebt geïnstalleerd op uw deuren.


Sloten met het SKG-keurmerk beschermen het beste tegen het uitboren van het slot. Voor het vervangen van uw cilinderslot is het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts