dinsdag 22 mei 2018

Munters ontvochtigers

The dehumidifiers have both been supplied with a pre-cooler chilling the . Zijn producten laten toe d. De drogers kenmerken zich door een hoge droogcapaciteit en laag energieverbruik. Many translated example sentences containing luchtontvochtigers – English- Dutch dictionary and search engine for English translations. Om productie met consistente kwaliteit mogelijk te maken worden in ` Nutraceutical` toepassingen dient sorptie- ontvochtiging te worden toegepast.

Het product wordt gekenmerkt door een hoge capaciteit en een ergonomische uitvoering. Bovendien is het een van de lichtste ontvochtigers op de markt. Het nieuwe product onderscheidt zich van de ontvochtigers met koelcondensatie, . Ontvochtigen middels Adsorptiedrogers. HB Drying Systems ontwerpt, produceert en installeert luchtdroogsystemen en luchtbehandelingsinstallaties met daarin een volledige conditionering van de lucht.


Deze systemen bestaan uit adsorptie, koeling, verwarming, bevochtiging of ontvochtiging of een combinatie hiervan. Ideaal voor in een middelgrote garage uw oldtimer vochtvrij te stallen Zijn.

Productie processen en opslag oplossingen worden meer efficiënt, en kwaliteit, duurzaamheid en hygiëne worden verbeterd. Heeft u een waterschade door overstroming of lekkage of een volgelopen kelder, door middel van onze waterpompen waterstofzuigers, ontvochtigers en ventilatoren zorgen wij er voor dat de ruimte weer snel droog wordt. Met meer dan jaar ervaring en een ruime verhuurvloot aan droogapparatuur . Ons zaken concept Wij willen een wereldwijde diensten en toepassingen gedreven “niche” bedrijf in luchtbehandeling zijn, met een basis in ontvochtiging en bevochtiging en met . De bouwtijd nog verkorten door extra drogers te plaatsen heeft geen zin. Het inschakelen van hulpmiddelen, zoals vloerventilatoren kan wel helpen. Munters MDR Mobiele electrische bouwdroger.


De installaties worden ingezet voor de droging van de proceslucht voor de coatinglijnen. De investering was onderdeel van een energiebesparingsprogramma waarbij ook de oliebrander van de . Diensten en producten: HVAC, Luchtbehandeling, Air conditioning, Verwarming, Lucht ontvochtiging , Airconditioning, Lucht. Voor zowel atmosferische als persluchtinstallaties kunt u bij ons terecht, met tientallen jaren ervaring opgedaan door onze monteurs direct bij diverse fabrikanten. Merken die wij onderhouden zijn o. Voor een snelle en effectieve aanpak van overtollig vocht adviseren wij over te gaan op ontvochtiging van het gebouw. Een ontvochtiger zorgt er voor dat het vochtgehalte in de ruimte (lucht) wordt verlaagd.


Doordat de omringende lucht.

Toepasbaar bij: algehele ruimtedroging. Er wordt droge lucht geproduceerd met behulp van een luchtdroger. Deze droge lucht wordt in een afgesloten te drogen ruimte. Voltage: 2volt enkele.


Hét adres voor industriële ontvochtigers drogers voor ruimtes in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts