donderdag 10 mei 2018

Matglazen tafel schoonmaken

Op de site in bron staan diverse tips voor het reinigen van matglas. Daar gaat het vooral om matglazen deuren en hoe je voorkomt dat er pluisjes achterblijven tijdens het schoonmaken van matglas. Ik denk dat je door dat afwasmiddel die waas krijgt.


Wij hebben die doekjes die speciaal zijn tegen strepen. Hoe maken jullie glazen voorwerpen schoon?

En dan doel ik meer op een glazen tafel ofzo. Ramen wassen - HuishoudPlaza - Je huishoudelijke. In dit artikel lees je precies hoe je van alle vervelende vlekken af komt!


Ik heb die vraag eens gesteld aan Rachael Katz, ge weet wel die maakt de bekende Katz Eye matglazen met splitscreen om met een DSLR handmatig te kunnen scherpstellen. Een eerste waarschuwing was dat het matglas nooit mocht aangeraakt worden met de blote vingers. Met een inhoud van 660ml kunt u uw glas, spiegels, glazen deuren en glazen balustrades eenvoudig reinigen.


Transparante meubelen ( matte glas) kunt u het beste schoonmaken met lauwwarm water en een schuursponsje.

Lees hier hoe u uw glazen tafel of (douche)deuren mooi houdt. Let op: gebruik nooit schuurmiddel, bijtende middelen of bleek op glas. Deze middelen kunnen het oppervlak permanent beschadigen!


Om goed te kunnen ontkalken moet u dus eerst het glas schoonmaken met een ontvetter. Tafel Tafels vind je in veel verschillende soorten en maten en daarom heb je ook veel verschillende manieren om een tafel schoon te maken. Hier vind je een aantal tips voor houten en glazen tafels. Qua spiegelen: weinig last van.


Wat anderen al schrijven: je ziet ieder stofje of watervlekje. Maar met een hond en kind in huis is het sowieso veel poetsen en dan neem je die salontafel gewoon even mee. De volgende salontafel zal geen glazen. Een glazen douchedeur en glazen wanden zijn misschien wel een van de mooiste manieren om je douche af te schermen en de badkamer te behoeden voor een waterballet. Het staat prachtig maar er is wel een nadeel: de deur is altijd zo lastig schoon te maken en vooral schoon te houden!


Wil je kaarsvet van een glazen oppervlak, zoals het tafelblad verwijderen? Probeer dan eerst met een warme spons het kaarsvet weg te krijgen. Gebruik dan een ruitenkrabber of scheermesje om de overige resten weg te schrapen.


Blijven er dan nog steeds vetvlekken achter?

Het is snel gebeurd: een stootje tegen de tafel , een duwtje van een te enthousiaste tafelgenoot, een kleine onvoorzichtigheid…en je beste witte tafellinnen of je. Hoe grauwe glazen schoonmaken ? Laminaat stralend en glanzend schoonmaken kan door een scheutje allesreiniger en glansspoelmiddel voor de vaatwasser in het water te doen. De vloer is schoon en glimt.


Tafels van plexiglas worden schoon met een mengsel van schoonmaakazijn en water, verhouding van 1:4. Onderhoud Je kunt het teakhout het beste schoonmaken met de Hartman teakcleaner. Het is van groot belang dat wanneer je de teakcleaner gebruikt, de tafel eerst kurkdroog is voordat het hout behandeld wordt met de Hartman protector.


Gebruik van een hogedrukreiniger raden wij ten stelligste af evenals reinigen . Aluminum pannen en ketels, die erg vuil zijn kan men schoonmaken door uitkoken met azijn en zout of stukkokende aardappelen. Normaal gesproken is een. Als U van een mooie schuimkraag op Uw bier houdt, was de bierglazen dan niet met een gewoon afwasmiddel. Heet water, en eventueel met wat . Krassen uit glas verwijderen. Heb je een glazen voorwerp met een lelijke kras erin?


Maak het glas schoon, breng. Glazen flessen en potten worden in Nederland redelijk goed gerecycled: procent komt terug voor recycling. Alle glazen flessen en potten waarin drank, eten, cosmetica en medicijnen hebben gezeten, mogen in de glasbak. Glas kan oneindig vaak gerecycled worden.


Recyclen bespaart veel grondstoffen en energie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts