donderdag 24 mei 2018

Hadj 2017 datum

De Hadj is de jaarlijkse bedevaart naar Mekka, Saudi Arabië. Elke moslim dient deze reis minimaal één keer te ondernemen. Deze spirituele reis word door moslims over de hele wereld tegelijk ondernomen en de reis is dan ook niet zonder unieke uitdagingen.


Bedevaart naar Mekka ( Hadj ). De Hadj vindt altijd plaats in het begin van de twaalfde maand van . Kies een van de twee onderwerpen om er meer over te lezen.

In Mekka is de hadj begonnen. Wat moet je weten van de moslimbedevaart die zeven dagen duurt? De precieze startdatum verschilt per jaar, omdat de islamitische kalender wordt aangehouden. Wij organiseren pelgrimstochten naar Mekka voor zowel individuele reizigers als voor groepen. Op basis van uw budget, persoonlijke wensen en de mogelijkheden kunt u kiezen uit een van onze verschillende Hadj pakketten.


Hieronder treft u onze Hadj pakketten! Al onze diensten zijn geldig voor onze Hadj reizigers uit Nederland. Lange programma: Optie 1. Data kan paar dagen verschillen, Neem voor meer informatie contact op met ons.

Persoonskamer, Persoonskamer, Persoonskamer. Hajj is the annual pilgrimage to the holy city of Mecca that Muslims are expected to make at least once in their lifetime. Each year, millions of Muslims descend on Mecca for the Hajj to give thanks to Allah and . De Hadj wordt begeleid door niemand minder dan Sheikh Refat!


De Saudische dynastie drukt haar stempel op de hadj , maar dat is slechts erg recent. Wereldwijd zijn er ongeveer miljard moslims en het is dan ook samen met het christendom, het boeddhisme en het hindoeïsme een van van de grootste godsdiensten. Salsabil Travel is een erkende organisatie bij de ambassade van Saoedi-Arabië en staat ingeschreven bij de ministerie van de Hadj. Elk jaar zijn er verschillende pakketten beschikbaar voor zowel de Umrah als de Hadj. BELANGRIJK De Hadj en de Oemrah kunnen fysiek veeleisend zijn.


Stichting Haremeyn kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor speciale maatregelen indien een pelgrim daar de behoefte aan heeft, tenzij er tijdens de . Voor mensen die om gezondheidsredenen niet kunnen gaan, of niet genoeg geld hebben, is het dus geen verplichting. Een Turkse moslim uit Rotterdam gaat vanaf Schiphol op bedevaart naar Mekka. Moslims maken deze maand de grote bedevaart naar Mekka, de hadj.


Iedere moslim die er toe in staat is, moet deze religieuze plicht één keer in zijn leven vervullen. Het offerfeest is elk jaar op de tiende dag van de Hadj -maan dit is precies dagen na het einde van de Ramadan. De hadj is een van de vijf zuilen van de islam. Bereken jouw eigen feestdag!


Dagen per persoon, Dagen per persoon 28.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts