vrijdag 25 mei 2018

Koekoek ventilatierooster

Een koekoek is de beste oplossing voor ventilatie beneden het maaiveld. Dé oplossing voor luchttoevoer beneden maaiveld. De T1koekoek is geschikt om diep de grond in te gaan en om makkelijk en flexibel ventilatie in de kruipruimte aan te brengen.


T174-B koekoek is minder diep en niet stapelbaar zoals de T 174-A Koekoek. De koekoek kan worden geleverd met .

Bevestiging gebeurt door middel van een aluminium beugel. Daarnaast kunnen de kelderkoekoeken in een handomdraai gemonteerd worden. Naast bovengenoemde kenmerken hebben de koekoeken een standaard beloopbaar rooster , maar ze zijn eventueel verkrijgbaar met een berijdbaar, versterkt rooster. Bovendien zijn de koekoeken op ieder gewenste hoogte te verstellen! De vloerventilatiekoker wordt inclusief een slagvast zwart rooster half waalformaat (x 1mm) geleverd.


Hoogte-instelling is mogelijk van 3tot 4mm. Voor grotere hoogtes is een verlengkoker beschikbaar. T174-A koekoek , luchttoevoerschacht.

De oplossing voor luchttoevoer beneden het maaiveld. De onderzijde van de koekoek is gedeeltelijk open zodat eventueel regenwater aan de voorzijde van de muur blijft. Vragen over kruipruimte ventilatie ? Een vloerventilatiekoker koekoek toepassen? Vraag BROA vloerisolatie voor advies. Burgmeijer offertekopie.


VloerVent ventilatieprogramma, voor optimale ventilatie van uw kruipruimten en kelders! T 1Ross ventilatieschacht. De Ross ventilatieschacht is een alternatieve oplossing voor ventilatie in kruipruimten, kelders en andere ruimten beneden . Kruipruimte ventilatie voorkomt een onaangename geur en huiszwam die de vloerbalken aantast. Plaats zelf een ventilatierooster , spouwmuurventilatie of ventilatiekoker met KARWEI.


Een vochtige kruipruimte geeft stank en huiszwammen. Ventilatie van de kruipruimte gaat dit tegen. In dit stappenplan zie je hoe je ventilatie aanbrengt.


Indien kelder onder maaiveld en daglicht gewenst dan koekoek toepassen. Een volledig nieuw gemetselde koekoek komt tegenwoordig bijna niet meer voor.

Bij metselwerk kelders een koekoek apart funderen i. Zorg voor de juiste beluchting in huis met de ventilatie producten van Praxis. Zo houd je je huis lekker fris. Laat alles om je huis te ventileren nu ook thuisbezorgen! Ik ben op zoek naar een goede methode om mijn kruipruimte te ventileren.


Het probleem is als volgt, omdat de ventilatie roosters onder het maaiveld niveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts