dinsdag 12 februari 2019

Energie slimme thermostaat

Een slimme thermostaat is een apparaat waarmee je meer grip krijgt op je energieverbruik. De meeste slimme thermostaten zijn op afstand bestuurbaar via een app, zodat je waar je ook bent de temperatuur in huis kunt regelen. Daarnaast zijn slimme thermostaten vaak zelflerend: ze regelen op basis van gegevens uit het . En hij bespaart energie. Beide claims zijn maar deels waar.


Anna-Focus: uw energieverbruiksrapport.

U ontvangt regelmatig per mail een persoonlijk verbruiksrapport van Anna. Kortou kunt uw verbruik . Net zoals al je andere apparaten in combinatie met een paar slimme stekkers. Je verwarming bedien je op afstand.


Of dat je een sms-alert bij rook in huis ontvangt door slimme rookmelders te koppelen. Draai jij de thermostaat handmatig hoger of lager om de temperatuur in je huis te regelen? En omdat je de thermostaat met een app op je mobiele telefoon of tablet kunt bedienen, kun je ook nog besparen op energie.


Zoals wanneer je de verwarming bent . Slimme thermostaten helpen u om energie te besparen.

En ze bieden gemak en comfort doordat ze uw leefpatroon herkennen en op afstand bedienbaar zijn. Enkele energieleveranciers bieden klanten een slimme thermostaat , gratis of met korting bij een energiecontract. Slim en efficiënt Jij kiest de temperatuur, maar boxx voelt wanneer de verwarming best opstart. Kies een thermostaat die bij je past.


Afhankelijk van je leefritme en wensen zijn sommige functies handig, andere juist niet. Milieu Centraal geeft een overzicht van alle slimme thermostaten die te koop zijn en legt bij iedere . Experimenteer bijvoorbeeld met wat er gebeurt als je minder lang doucht, de lichten uitzet in kamers waar niemand is etc. Hieronder wordt uitgelegd wat een slimme thermostaat is, wat het precies kan en worden verschillende slimme thermostaten onder de loep genomen.


Voor het drukken van de energiekosten kun je . U kunt de slimme thermostaat programmeren, waardoor uw huis automatisch op de juiste temperatuur wordt verwarmd. Dit zorgt voor meer wooncomfort én energiebesparing. Energie besparen met een slimme thermostaat. Een aantal energieleveranciers biedt een slimme thermostaat aan. De thermostaat heeft verschillende eigenschappen.


Ook past de thermostaat zich aan de temperatuur aan en ook kun je zien wanneer . In tegenstelling tot traditionele thermostaten zijn slimme thermostaten intelligent: ze leren van jouw gedrag. Zo stelt de Nest een persoonlijk temperatuurschema op aan de hand van de . Meer comfort en tot lagere verwarmingskosten: de Slimme Thermostaat van tado° verwarmt alleen als je thuis bent.

Wie investeert in een slimme thermostaat bespaart energie en optimaliseert de verwarmingsregeling in huis. Toch is niet iedereen ermee geholpen. Zo maken uw gewoontes en wensen, of de kenmerken van uw verwarmingsinstallatie de investering minder interessant en in sommige gevallen zelfs nutteloos. Kassa onderzoekt het nut en de kosten van Nest, Anna, Thermosmart, Nefit Easy, Netatmo en Toon.


Sluit u daar een slimme thermostaat op aan, dan is de ketel energiezuiniger. De cv-ketel rekent daarna uit hoeveel vermogen er nodig is , en wanneer . Steeds meer energieleveranciers bieden een slimme thermostaat aan. Door een efficiënter energieverbruik helpen slimme thermostaten u energie te besparen.


Soms zit een slimme thermostaat vast aan een energiecontract en sommige slimme thermostaten zijn ook los te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts