vrijdag 1 februari 2019

Hadj 2017 boeken

Kies een van de twee onderwerpen om er meer over te lezen. Reisagent – alle bestemmingen wereldwijd Touroperating – Hadj en Umrah reizen. Wij verzorgen al uw vliegtickets, hotelboekingen wereldwijd. Wij zijn een agent voor een groot aantal Airlines waar wij u zeer speciale tarieven voor u kunnen bieden.


Op onze site vindt u altijd aanbiedingen naar een . Elke moslim dient deze reis minimaal één keer te ondernemen.

De Hadj is de jaarlijkse bedevaart naar Mekka, Saudi Arabië. Deze spirituele reis word door moslims over de hele wereld tegelijk ondernomen en de reis is dan ook niet zonder unieke uitdagingen. Wij organiseren pelgrimstochten naar Mekka voor zowel individuele reizigers als voor groepen.


Op basis van uw budget, persoonlijke wensen en de mogelijkheden kunt u kiezen uit een van onze verschillende Hadj pakketten. Hieronder treft u onze Hadj pakketten! Dit boekje is klein, dus kan je altijd makkelijk meenemen.


Het is duidelijk, bevat plaatjes en kaarten, en een korte samenvatting van de . Al onze diensten zijn geldig voor onze Hadj reizigers uit Nederland. Lange programma: Optie 1.

Data kan paar dagen verschillen, Neem voor meer informatie contact op met ons. Umrah en Hadj uitvoeren is niet alleen een . Vanuit onze persoonlijke ervaringen van meer dan jaar hebben wij ontdekt dat de organisatie hiervan nog beter kan en continu aan het veranderen is. Voor de bedevaart naar Mekka, de Hadj en Umrah zijn wij gespecialiseerd. Bij ons kunt u een volledig georganiseerde reis boeken naar Mekka - Taoufik Reizen.


Wil je dit jaar nog de verplichting van al- Hadj vervullen? Dan heeft Mekka- Reizen een aantrekkelijke aanbieding voor de bezoekers van al-Yaqeen! Dus een korting van maar liefst €1.


Bel en laat weten dat je via al-Yaqeen op de hoogte bent . Umrah December - Economy Pakket - Dagen. Als reden wordt gezegd dat nieuwe. De zogenoemde hadj vindt jaarlijk plaats en wordt beschouwd als een periode van onderwerping aan God. Een vergelijkbare bedevaartstocht, de oemra, kan het hele jaar door worden ondernomen. Shehata kwam op het idee voor de website toen zijn zakelijke partner een bedevaart probeerde te boeken.


Alles is van te voren al geregel en je hoeft je nergens zorgen om te maken. Wij zijn erkend door IATA en hebben ook een contract met Turkish Airlines. Wij hebben afspraken met lokale hotels en transport bedrijven.


De Hadj bedevaart naar het huis van Allah is voor moslim de belangrijkste reis van het leven.

Totaal (tax incl.) Verder winkelen Afrekenen. In deze boeken staat precies hoe men de hajj moet verrichten. Super goede organisatie. Temheed Umrah Hadj Reizen, Breda. Ben super tevreden met de service!


Ongeveer een jaar geleden ben ik samen met mijn man via Celebrity Hajj en Umrah op umrah geweest. Dit was een individuele reis (we zijn dus zonder groep geweest). Om een lang verhaal kort te maken: di.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts