maandag 18 februari 2019

Hadj pakket 2017

De Hadj is de verplichte bedevaart die iedere moslim, indien deze daartoe in staat in, minstens een keer in zijn leven moet hebben verricht. Kies een van de twee onderwerpen om er meer over te lezen. Dagen per persoon, Dagen per persoon 28. Onze begeleiders hebben meer dan jaar ervaring en daar profeteert u van.


Wij bieden verschillende pakketten aan.

Umrah (Arabisch: عمرة ) is een bedevaart naar Mekka, Saudi Arabie. Deze bedevaart kan het hele jaar door verricht worden, in tegenstelling tot de Hadj. De umrah is niet verplicht maar wel zeer aangeraden. Daarom word het ook wel de kleine . Wij organiseren pelgrimstochten naar Mekka voor zowel individuele reizigers als voor groepen.


Op basis van uw budget, persoonlijke wensen en de mogelijkheden kunt u kiezen uit een van onze verschillende Hadj pakketten. Hieronder treft u onze Hadj pakketten !

Voorbeeld Scenario: – Geld sparen. Het zou vreemd zijn als je veel geld uitgeeft aan je hadj , terwijl er mensen zijn die nog geld van jou krijgen. Wees er snel bij, de hadj - pakketten zijn bijna overal uitverkocht!


Ons eerste hadj - pakket is uitverkocht. Om onze cliënten tegemoet te komen, hebben we besloten een nieuw pakket te lanceren. Van dit pakket is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De totale reisduur van het nieuwe . Beschikbare opties: Geldigheid van paspoort. Al onze diensten zijn geldig voor onze Hadj reizigers uit Nederland.


Wij hebben umrah in de aanbieding deze umrah is heel goedkoop. Umrah December - Economy Pakket - Dagen. VOOR AL ONZE PAKKETTEN IS ER GEEN VERBLIJF IN AZIZIYAH, U VERBLIJFT DUS DE GEHELE PERIODE IN MAKKAH IN HETZELFDE HOTEL! Of heeft u heimwee naar de Hadj en wilt u deze herbeleven?


Wilt u de Hadj plicht doen? Salsabil Travel is een erkende organisatie bij de ambassade van Saoedi-Arabië en staat ingeschreven bij de ministerie van de Hadj. Elk jaar zijn er verschillende pakketten beschikbaar voor zowel de Umrah als de Hadj.

Umrah en Hadj uitvoeren is niet alleen een . Voor onze Hadj reizen bieden wij pakketten voor groepsreizen aan. Op deze pagina staat een overzicht van onze Hadj pakket en een offerte formulier, waar u gelijk een reservering kan plaatsen voor uw reis. Zodra u de offerte heeft bevestigt, sturen wij u een informatiepakket toe. Bedevaart naar Mekka ( Hadj ). De Hadj is de jaarlijkse bedevaart naar Mekka die iedere volwassen moslim die daartoe de middelen heeft ten minste eens in zijn leven moet verrichten. De Hadj vindt altijd plaats in het begin van de twaalfde maand van . Het was maar een vraag aangezien Nederlandse ingezetene bedrijven reispakketten aanbieden waarbij substantieel bedragen gevraagd worden en de pakketten blijven elk jaar hetzelfde maar de prijzen niet.


Begrijp wel dat we in een recessie zitten en alles een beetje duurder wordt, maar zoveel . Wil je dit jaar nog de verplichting van al- Hadj vervullen? Dan heeft Mekka- Reizen een aantrekkelijke aanbieding voor de bezoekers van al-Yaqeen! Dus een korting van maar liefst €1. Bel en laat weten dat je via al-Yaqeen op de hoogte bent .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts