dinsdag 26 juli 2016

Brandwerende plaat voor buiten

Powerpanel HD – de gevelplaat. De plaat is onbrandbaar en waterbestendig en daarmee geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Promatect brandwerende platen zijn geschikt voor het bekleden van wanden, plafonds en staalconstructies.


Promatect platen zijn mits goed verwerkt zowel binnen als buiten toepasbaar. Promatect leent zich ook goed voor het bekleden van vuurwerkopslagplaatsen, containers en gevels.

De brandwerende plaat bevat het . Zoekt u brandwerende platen voor uw kachel of de open haard? In plaats van cellulose- of kunststofvezels worden voor de versteviging van het Aestuver alkalibestendige glasvezels gebruikt die de plaat een hoge drukvasthei buig-, en treksterkte bezorgen. FERMACELL is een gipsvezelplaat, bestaande uit een mengsel van gips en vezels van gebruikt papier. PROMATECT- 1RECHTE KANT. De snelle montage van de grote slijtvaste platen gaat gepaard met een minimale stofontwikkeling.


De witte tot lichtgrijze platen hebben één gladde en één ruwe zijde. Tevens: vochtbestendighei brand- en geluidwerendhei sterkte en weersbestendigheid.

De platen zijn toepasbaar voor onder andere wanden, plafonds, haardombouwen en vloerrenovaties. Geschikt voor: gevelbouw, elementbouw, houtskeletbouw, verloren . Bekende merken als Fermacell, Agnes en Promatect. De platen in deze categorie kunnen worden geleverd binnen 1-werkdagen.


Cementgebonden houtspaanplaten nodigen door hun beton uiterlijk uit tot toepassing buiten zonder verdere afwerking. Dit is, door vochtinvloeden, niet mogelijk vanwege de uitzetting en krimp van de plaat. Onder bepaalde omstandigheden kan echter een dergelijke toepassing gerealiseerd worden door behandeling . Sterke eigenschappen van de platen zijn: - Onbrandbaar - Duurzaam - Waterbestendig - Geluidsisolerend tot 50Db - Warmte isolerend 1. Brandwerend : brandwerende gipsplaten kunnen in geval van brand de hitte en het vuur langer weerstaan. Triplex voor buitentoepassingen. Er zijn een groot aantal plaatmaterialen beschikbaar voor toepassing voor klimaat onbeschut alsook beschut buiten.


In het algemeen kan worden vastgestel dat voor permanente buitenconstructies zowel het soort en type . Dit maakt de duurzame Promatect- H platen perfect geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis. Het gebruikte materiaal is niet alleen . Uit oogpunt van brandwerendheid zijn voegdekkers of dwarsprofielen op de dwarsnaden niet nodig. Voor een blijvend strak uiterlijk is deze echter wel gewenst.

De randaansluiting tussen de platen en de muur wordt eenvoudig gevoegd. De plaatnaden en bevestigingspunten worden geplamuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts