vrijdag 29 juli 2016

Storing t mobile televisie

T-Mobile is een provider van mobiele telefonie. Mogelijke storing bij T- Mobile. Geldermalsen tv storing sinds uur vanmorgen. Ze hebben geen idee hoe lang en wanneer het opgelost gaat worden. Slecht bereik of een verminderende dekking?


Bekijk actuele werkzaamheden en storingen bij jou in de buurt.

Op dit moment ervaart een klein deel van onze klanten problemen met het gebruik van de TV Box. Televisie kijken is hierdoor niet mogelijk. Loop de stappen door om je problemen te verhelpen. Hij gaf aan dat als dit niet werkte ze de storing door zouden zetten en dat ik dan een nieuw tv -modem zou krijgen. Dat werd door een grote landelijke storing twee dagen zonder TV en internet.


Mobiel geen bereik, tv bevriest één keer per uur en internet instabiel. Hopelijk een tijdelijke storing. Het laatste nieuws het eerst op NU.

Steeds meer consumenten vragen om het gemak van een alles-in-een-pakket: naast een mobiel abonnement wil de klant van dezelfde leverancier ook internet, TV en vast bellen. Aanbieders van vaste en mobiele tv -, internet- en telefoondiensten zijn vanaf juli bij wet verplicht klanten bij storing van de afgenomen diensten financieel te compenseren. Komt er een combi pakket met internet van t-mobile en knippr als tv dienst nu vodafone thuis van t-mobile is?


Sinds de overname hebben we veel storingen in onze internetverbinding. We delen onze kennis graag met jou en helpen met allerlei vragen! Niet zeker van deze alles-in-aanbieder? Lees de klantervaringen. Van DSL-gebruikers zijn geen gegevens beschikbaar.


Op het gebied van telefonie en internet gaat het redelijk, maar verbeteringen zijn wel wenselijk. Vooral televisiestoringen zorgen voor een minder hoog cijfer: 6. Telefoonstoringen werden weinig gemeld. Problemen met Vast bellen of hulp nodig met je mobiel of tablet? Stap voor stap gaan we je probleem oplossen. Heb je problemen met mobiel, internet, tv of vast bellen?


Bekijk op onze storingspagina welke storingen er op dit moment bekend zijn in jouw omgeving. Opgelost met hulp van klantenservice van Vodafone. Alles beter dan die rommel daar! Hoe te handelen bij een storing ?

Hier vind je alle informatie. Ook vind je hier actuele informatie over storingen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts