donderdag 28 juli 2016

Kuhn hark tweedehands

Hark in heel goede staat! Weg wegens stopzetting activiteit. Geen mails, voor meer info gelieve enk… € 2. Herzele Steenhuize-Wijnhuize. Mooie Kuhn hark te koop.


Afneembare armen en een werkbreedte van meter.

Eventuele levering is mogelijk. Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving. Koop of Verkoop hark op Marktplaats. Zoek jij naar tweedehands Kuhn harkkeerders en schudders?


Neem direct contact op met de verkoper van Kuhn harkkeerders en schudders. Klik op het plaatje om meer details te zien. Vind een Kuhn hark Zwadkeerder te koop op Agriaffaires.


Voor informatie om een tweedehands gras hark of 2e hands landbouw hooi hark aan te kopen of te verkopen kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van. LETOP de laatste hydraulische hark uit voorraad leverbaar Dubbele hark werkbreedte 8.

Geheel hydraulisch bediend . Claas maaier met kneuzer. Vicon Andex 6midden afleg hark. Trioliet TU 14 Dit item is te koop. Rijenbemester, Dit item is te koop.


Strautmann opraapwagen Vitesse Dit item is te koop. Buiten deze tijden op afspraak. Uiterlijke conditie: goed. Technische conditie: goed.


Nederlan Wierden aan favorieten toevoegen vergelijken. KUHN - GA6CIRKELHARK. KUHN GA6CIRKELHARK zwadkeerder. Hier vindt u een groot aanbod aan onderdelen voor maaiers en hooischudders van het merk Kuhn.


Deze onderdelen zijn voor passend voor diverse modellen. Afdrukken P Parkeren Delen. Machines staan op de opslag in Standdaarbuiten Bezichtiging op afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts