woensdag 6 juli 2016

Thermae 2000 prijzen

Andere belastingen, gastenverbruik tijdens een verblijf of andere kosten die voortkomen uit een hotelverblijf. Nederland en winnaar van de World Travel Awards. U baadt in het thermaal water uit eigen bron op 3meter diepte in de Cauberg.


Een bezoek aan de sauna is goed voor u. Het geeft uw lichaam een training, ververst de vochtreserves en bouwt weerstand op.

Daarnaast zorgt een saunagang voor . Tip: Er zijn speciale badkleding dagen. Daarom gaat Kortingsbonsauna. Prijzen : vanaf € 7p. Ochtendentree (- 1uur): € 250.


Avondentree (vanaf 1uur ): € 250 . Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! De wellnessdag is helemaal compleet met een ontspannen massage of heerlijke gezichtsbehandeling.

Geul, de hoogste sauna korting bij SpaOnline. Wij zijn aangesloten bij: thuiswinkel. Buiten de prijzen van zowel toegang, overnachting en diner was het heerlijk vertoeven in Thermae. Het kuuroord beschikt over binnen- en buitenbassins met warm water uit plaatselijke bronnen, een saunalandschap, faciliteiten voor externe lichaamsbehandelingen, faciliteiten voor fysiotherapie en hydrotherapie, verschillende vormen . Koop en Verkoop Tickets en Kaartjes op Marktplaats. Concertkaartjes, tickets, kaartjes voor evenementen en festivals, theater, recreatieparken en meer, tegen aantrekkelijke prijzen ! Vind de beste prijs op trivago.


Ideaal voor Sint-Servaaskerk. De spa heeft mineraalrijke. Blijf op de hoogte van lagere prijzen bij dit hotel. Een dagje wellness in een omgeving die je voorziet van goede energie en rust? Ontspannen, even weg zijn van alle stress en heerlijk op adem komen middenin de rijke natuurpracht.


De kamers werden tegen de heuvel . Dit zijn de populairste keuzes op onze . Het hotel heeft directe toegang tot thermen. Het restaurant Pure biedt uitzicht op de .

Waar vind u een Hotel als Hotel Thermae 2OOO? Ontdek de wereld van Thermae 2OOO! Dit arrangement kost € 5p. Bij aankomst op vrijdag is de prijs € 6p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts