woensdag 27 juli 2016

Koi winkels belgie

De nieuwe koi staan nu ook op onze website enkele voorbeelden ziet U hierboven. Alle andere zijn te bewonderen onder de pagina KOI AANBOD. Natuurlijk zijn jullie hartelijk welkom om deze koi in onze zaak te komen bekijken.


Eindelijk zijn we zover. Het heeft even geduur maar vandaag starten we met het .

Al meer dan twintig jaar een begrip in de vijverwereld! Onze vissen worden door ons, bij de kwekers in Niiagata, eigenhandig geselecteerd. Wij verkopen goede, kwaliteit en. We hebben steeds vissen in voorraad voor kenners alsook voor liefhebbers. Website Aqua- Koi vijverspeciaalzaak uit Balen - Hulsen.


Andere dagen gewoon tijdens de normale openingsuren geopend.

Als Koiliefhebber op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vooral te Koifarm Fournier France! De japanse koi zijn te verkrijgen in onze winkel aan de Franse grens (Halluin).


Om een duidelijk beeld te hebben van de verschillende kwaliteiten, bezoekt u best eens onze beide winkels. De winkels liggen op 5km van elkaar met de Belgisch-Franse grens er tussenin. Paradise of Japanese Koi. Vele hobbyisten werden verrast, er is steeds iets nieuws te vinden, net die ene koi of een topprodukt. Wij importeerden als eerste koi van Ogata en Konishi.


Ook introduceerden wij jaar geleden de produkten van KUSURI en LINCOLNSHIRE hier in Belgie. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe produkten, ook nu zijn wij er . Daar dromen veel hobbyisten van. Maak kennis met onze topselectie aan handpick Israëlische Koi van tot meer dan cm.


Als gediplomeerd landschaps- en tuinarchitect met meer dan jaar ervaring, staat het delen van onze expertise met onze klanten, centraal bij onze aanpak. Dit jaar is Shinto Japanse koi “gelegen te Wakken West Vlaanderen ” , jaar een begrip in de koiwereld !

Wij zijn een gezellig familiaal eenmanszaakje en u vind bij ons alles aangaande koi en koivijverbouw Wij zijn gekend om onze no nonsense aanpak en zeer goede service bij- en na de verkoop. Vijverbouw, de specialiteit van het huis! We zijn sterk in de bouw van natuurvijvers, zwemvijvers, waterpartijen, (Japanse)-tuinaanleg en vooral gespecialiseerd in de aanleg van Koi vijvers, want.


Een Koi vijver bouwen is net even iets anders, laat dat duidelijk zijn! Het realiseren van uw droom- of Koivijver begint bij de aanleg van de vijver zelf. Wij specialiseren ons reeds vele jaren in de aanleg van vijvers die geheel naar uw wens zijn. Staat u als bedrijf nog niet vermeldt op Koidealer.


TOP SELECTIE HANDPICK KOI. Laagste prijzen en de beste service! EPDM-rubberfolie-pondgard- messner-messner vijverpompen-blue eco-blue eco vijverpompen-blue eco pompen-econobead-ultrasieve-epdm vijverfolie-rubber vijverfolie-nitto luchtpompen- . In onze winkel kunt u alles terugvinden wat betreft het vijvergebeuren.


Alle bekende merken zijn bij ons vertegenwoordigd. Ook voor wateronderzoek en microscopisch visonderzoek kunt u bij ons terecht. Onze aquarium stellingen worden bewoond door een grote diversiteit aan tropische vissen, ze komen van uit alle windstreken en via onze winkel en webshop worden deze zelfde tropische vissen verkocht door heel nederland belgië en duitsland.


Koi paradise is your suited partner for construction and maintenance of your pond. Mede door het grote verloop zijn wij in staat om nieuwe soorten snel aan te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts