maandag 25 juli 2016

Aircopomp vervangen bmw e46

Gedetailleerde omschrijving: Volgens een bovag garage is mijn airco pomp kapot. Best wel duur de pomp zelf. Daarom graag een prijs voor een werkende . Een week geleden deed ie het nog maar nu schakelt de aircopomp niet meer in of terwijl de koppeling welke op de aangedreven Multi-riempoelie zit komt niet in waardoor de compressor niet wordt aangedreven.


Als eerste wordt bij dit euvel door BMW aangeraden om de hoeveelheid koudemiddel te . Zit achter de radiateur.

Bedankt voor je reactie Beens. Jij denkt dus niet dat het simpelweg de ventilator is die niet werkt? Of dat de aircopomp vervangen dient te worden?


Op de brug: riem ontbrak én riemgeleider was compleet vastgelopen. Punt blijft dat ik de airco duidelijk hoor, een metalig geluid. Riem nu vervangen , geleider ook. Poulie aircopomp draait niet bij ingeschakelde airco - Fan slaat niet.


Ik heb inderdaad spanning op de aircopomp (stekker doorgemeten) maar waar haalt de pomp zijn massa vandaan?

Bij mijn ewerkte de airco ook niet doordat de fan niet draaide, fan vervangen probleem opgelost! Motorcode256S Kilometerstand335. Bijzonderheid POLIGE RONDE STEKKER. Aanbieder autodemontagebedrijf Otte.


Discount on all purchases. Op zoek naar goedkope airco compressor voor uw Bmw ? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Anders is de garantie niet geldig!


Aircopomp BMW ( E) 3i . Nieuwe, gebruikte of gereviseerde onderdelen voor BMW aircopomp. BMW Touring ( E) 318. Bij het vervangen van de compressor, de Droger moet worden vervangen en het systeem gespoeld! Bestel online bij Autoonderdelen24.


Overtuig uzelf door de kwaliteit. Compressor, airconditioning. Waterpomp vervangen stelt helemaal niks voor. Heb het pas geleden nog gedaan bij mijn eigen bmw omdat hij dus die speling had.


Want als het de aircopomp is die verrot is, dan blijft voorlopig de multiriem eraf totdat ik besloten heb om de pomp wel of niet te vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts