maandag 4 juli 2016

Mensonides zonnepanelen

Wij garanderen u de beste opbrengst door gebruik te maken van de beste panelen, (micro) omvormers en optimizers. Uw zonnepanelen worden geïnstalleerd door echte vakmensen. Heeft u vragen over het project?


Kom dan langs in ons informatiecentrum. U bent iedere woensdagmiddag tussen 14:uur en 16:uur welkom op de industrieweg in Harlingen.

Louis van der Veen staat met een kop koffie . Ook koopwoningen kunnen mee doen. Het Harlinger installatiebedrijf wilde andere zonnepanelen en een andere draagconstructie gebruiken voor de aanleg van het hectare grote zonnepark, dat op industrieterrein Oostpoort moet komen. In de overeenkomst wordt Astronergy.


Vind ik leukOpmerking plaatsenDelen. Daarom plaatsen we zonnepanelen waar dat kan. Dit doen we gratis en de opbrengst is voor de huurder.


Als jouw woning niet geschikt is voor plaatsing van zonnepanelen dan gaan we naar alternatieven kijken.

Dit hebben we met de huurdersvereniging en de . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Een nieuwe haard of centrale verwarming? Een vertrouwde alarminstallatie? Of een luxe badkamer met alles erop en eraan?


Voor ondernemer en particulier, voor mensen die de hele klus willen uitbesteden en voor de doorgewinterde . Bijzonder is dat het project pas afgelopen april van start ging. Ten slotte is vonnis bepaald. Fahrenheitstraat 1 de Ungabuursterweg en de Curiestraat te Harlingen. Ontwerp van duurzame energie systemen: Ja.


Levering zonnepanelen : Ja. Levering doe het zelf paketten: Ja. Mensonides zorgt De service van . Verkoop van losse onderdelen: Ja. Er liggen panelen op het dak, er komen panelen en optimizers bij met een nieuwe omvormer.


Iets wat veel huishoudens met minimum inkomenkunnen gebruiken en toejuichen! De Bouwvereniging plaatsen.

Geen huurverhoging, dit is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts