vrijdag 29 juli 2016

Wat kost een beauer caravan

Ziet eruit als een ton totdat hij begint uit te schuiven. Op de CMT kiezen onze Oosterburen hun Caravan des Jahres. Meervou namelijk vijf, omdat in iedere categorie een winnaar uit de bus komt.


Klein en compact achter de auto, een dopje, meer is het niet. Eenmaal op de camping draai je aan een sleuteltje en begint hij uit te schuiven totdat hij drie keer zo groot is geworden.

Zie hier de persoons BeauEr. Het uitklappen van de twee telescopische uitschuifbare modules gaat gemakkelijk, want . X concept 3X concept is unique and patented. Als je bedrijfsnaam Nonstandard is, kun je natuurlijk niet met een standaard caravan op de proppen komen. Wat vind jij van deze bijzondere caravan ? De 3X caravans van Bauer maken met hun grootte indruk op de camping, maar zijn toch klein en compact op de weg. Met een druk op de knop schuift hij zichzelf uit, waarna je een behoorlijk fors leefoppervlakte tot je beschikking hebt.


In het lange deel van de L-vorm van de keuken de wasbak en het tweepits gasstel.

Hieraan hangt ook de uitschuifbare eettafel. De BeauEr 3X is een blijvertje. De vrees voor toenemende brandstofkosten en te . Travelino door robots bouwen. Dit filmpje van een uitschuifbare (!) caravan ging compleet viral, gaan we de BeauEr nu dan ook echt kopen? De caravan - en camperwereld staat bekend als tamelijk behouden maar kennelijk gaat het roer nu om.


Op de Caravan Salon Düsseldorf vergaapten de bezoekers zich onlangs aan technische hoogstandjes en designwondertjes. Its 3X teardrop features a telescopic design that gives you three times the interior space, creating what looks like. Unieke beelden van de revolutionaire Caravan , de BeauER 3X. Revolutionary Australian Caravan - Avida Topaz - Duration: 2:01.


Avida RV - Proudly Australian made since. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Innovative French-built caravan expands your camping experience with telescopic slide-outs operating at both ends. Een blikvanger op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zal de Franse BeauEr 3X zijn, een caravan met het uiterlijk en formaat van een fors wijnvat.


Het eerste productiemodel is naar verwachting precies op tijd in Utrecht. A french company has made a campervan that expands to three times its size and is fitted with two double beds.

French company Beauer is offering a solution in their 3X caravan , which is small when being towe but expands to three times the size when parked for the night. Met één druk op de knop wordt deze caravan keer zo groot. Business Insider Nederland Business Insider Nederland 334. Het kostte Gates jaar en miljoen eurozijn huis Xanadu 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts