maandag 11 juli 2016

Delonghi icona vintage waterkoker groen

Zo is de waterkoker voorzien van een hoogglans finish en is het sti. De waterkoker is afgewerkt in unieke groene hoogglans met details in chroom. GR is zeer praktisch in gebruik, zo draait u hem gemakkelijk . Deze retro waterkoker heeft een opvallend uiterlijk met chromen details en een ketelvormige behuizing.


Om de waterkoker te vullen.

Moses kriebel, er zijn niet veel waterkokers die er ook nog een beetje knap uit zien op je aanrecht - maar deze DeLonghi mag er wezen. Tijdens het filmpje van CoolBlue de presentatrice uitgelachen omdat hij zowel voor links en rechtshandige mensen te gebruiken is (woot, dat komt goed uit, mijn bestek kan hetzelfde), . BK is zeer praktisch in gebruik, zo draai je hem gemakkelijk 360° rond . Ook beschikt deze trendy waterkoker over droogkookbeveiliging, automatische afslag en een verborgen verwarmingselement. De mooie kleuren en subtiele details zorgen voor een elegante en frisse look. GR is voorzien van waterniveau-aanduiding, een draadloze edelstalen kan met een inhoud van liter en een drievoudig veiligheidssysteem. Coolblue: alles voor een glimlach.


GR heeft onder andere een automatische afslag, een kalkfilter en een droogkookbeveiliging.

Tevens beschikt de waterkoker over een verborgen RVS verwarmingselement, 3graden . Inhoud waterkoker , 7. Materiaal waterkoker , Roestvaststaal (Inox). Eigenschappen waterkoker , 3graden draaibaar, Antikalkfilter, Indicator waterniveau. Voor iedereen een voordeel. De espressomachine, waterkoker en broodrooster in olijfgroen passen zowel bij gezellige, donkere interieurs met granietaccenten als frisse beige keukens . Icona Vintage : De heerlijke retro reeks van DeLonghi om te ontbijten in stijl.


Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Prijs en karakteristieken DELONGHI ECOV-311-BG. GR groen WATERNIVEAU Het waterniveau is gemakkelijk af te lezen aan de achterzijde van de waterkoker. Verder is het mogelijk om.


ROTERENDE BASIS 360° roterende basis. ANTIKALKFILTER Verwijderbare, wasbare antikalkfilter. Waterkoker is afneembaar van de basis. Dit is terug te zien in de vormgeving met retro.


Door het hoge vermogen hoef je niet lang te wachten. BK vind en vergelijk je op KIESKEURIG.

De kalkfilter is uitneembaar en af. Bij OTTO vind je een ruim aanbod van de . Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de DeLonghi Icona waterkoker - blauw waterkoker. De DeLonghi Icona waterkoker - blauw is al verkrijgba. Volgende werkdag in huis. Koop hier uw DeLonghi waterkoker.


Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw waterkoker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts