vrijdag 22 juli 2016

Bezorgkosten boodschappen plus

Geen tijd of zin om zelf boodschappen te doen? Bestel eenvoudig online en laat ze bezorgen! Het volledige online assortiment van PLUS.


Makkelijk en snel online bestellen waar en wanneer je maar wilt. Als je een van de actieproducten in je mandje legt, betaal je geen bezorgkosten.

Reken je meer dan euro af, dan is het bezorgen euro. Het kan ook zijn dat jouw lokale . Maar heb jij jouw boodschappen dezelfde dag nog nodig? Kies dan voor PLUS Express. Dankzij deze service heb jij je boodschappen binnen uur al in huis.


Voor de Express service betaal je een meerprijs van €(bovenop de normale bezorgkosten van €maakt dat €50). Je hoeft bij het bestellen nog geen .

Bij Plus betaal je altijd €en is het minimale bestelbedrag euro, maar kun je niet kiezen op welk tijdstip jouw boodschappen bezorgd worden. Albert Heijn en Plus erkennen verlies te draaien op de bezorging van online bestelde boodschappen. De gemiddelde bezorgkosten , die respectievelijk vijf en zes euro bedragen, zijn onvoldoende om alle kosten te dekken. Jumbo wil er niets over kwijt, schrijft Trouw. Beide supermarktketens blijven . Er zijn regelmatig leuke acties en Plus kortingscodes waarbij je maar de helft van de bezorgkosten hoeft te betalen of waarbij je kunt sparen voor gratis artikelen.


Je krijgt tot slot een bevestiging van de geplaatste bestelling en kunt de voordelige boodschappen snel in huis verwachten. Boodschappen laten bezorgen door Plus. Deze wordt op een bepaalde dag door de bezorgservice van de plaatselijke plus (geloof ik) uit de brievenbus gevist, en op zaterdag wordt het . En denk maar niet dat je eventjes slim en goedkoop maandagochtend of – middag je lunch voor de rest van de week kan laten bezorgen, want op die dag vraagt Albert.


Laat jij je boodschappen bezorgen in de periode zondag augustus tot en met zaterdag september? Of kom je ze zelf ophalen bij een PLUS Ophaalpunt? Voer de actiecode PLUSzomer in bij je online bestelling en je boodschappen worden GRATIS thuisbezorgd of klaargezet. Zo kan jij extra genieten . Als je minder dan 1euro bestel dan zijn de bezorgkosten minimaal € 95.


De bezorgkosten zijn minimaal € als je voor meer dan 1euro besteld (ex statiegeld).

Dit is dus wel mogelijk om minder dan 1euro te bestellen (in tegenstelling tot wat hierboven beweerd wor in het vorige antwoord). Bij Albert Heijn moet je je voor minimaal euro aan boodschappen bestellen wil je ze thuis laten bezorgen. Voor het ophalen van je boodschappen bij een pick up point geldt geen minimum bedrag. Afhankelijk van het tijdstip variëren de bezorgkosten , tussen en de 195.


Bij bestellingen onder de . Mijn favoriet is nu Plus i. Spar is ook interessant i. Lukt het u niet meer om zelf de boodschappen te doen? Het voordeel is dat u niet zelf alles bij elkaar hoeft te zoeken, en dat u geen bezorgkosten betaalt. Wat kost boodschappen bezorgen in Putten? Vergeet niet: online je boodschappen doen . De online supermarkt is een dure service”.


De gemiddelde servicekosten bedragen ong. Een welbekend tegengeluid. Maar, let op: boodschappen doen via internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts