vrijdag 8 juli 2016

D'n eeterij kruisland

Restaurant met afhaal- en bezorgservice. Bourgondisch restaurant, Europes restaurant, Grand Café. Lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Het regent als ons jurylid aankomt bij De Commerce. Tot zijn verbazing treft hij een bomvolle zaak aan als hij de voordeur open drukt.


Het kost dan ook enige moeite om bij de bar te komen, maar eenmaal daar wordt het gevraagde biertje . Heb jij kort geleden een maaltijd van dit bedrijf besteld en wil je deze ervaring graag delen met . Dit vroegere bruine café. Bekijk onze dagaanbieding! VOOR PERSONEN: een vrije keuze van de kaart met een totale waarde van 4euro Exclusief dranken.


Tussen de gangen door beknopte infor. Aparte feestzaal met de nieuwste apparatuur. U waant zich in een Oostenrijks marktplein. A la carte, lunch, diner, . Er is verder rekening gehouden met de dames en er zijn diverse alcoholvrij bieren voor de BOB.


Reserveren Het evenement is gratis toegankelijk, wegens de verwachte drukte is inschrijven voor . Telleman kreatieve zaken. Caffè Dono - Koffie, thee en meer. Zondag september: Optreden Hoofdstraat Terheijden om 13.


Donderdag september: Optreden in de Spot Middelburg om 20. Zaterdag september: Optreden Burendag Goes in Theater de Spinne van 13. NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod.


Het café in Steenbergen belandde op de 94e plek en staat daarmee één plaats voor De Commerce . Neem vandaag contact op. Kruisland , Noord-Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts