dinsdag 19 juli 2016

Truma saphir comfort gebruiksaanwijzing

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Hij verdeelt de lucht stil, individueel en flexibel in de ruimte. Bovendien verplaatst de manier van inbouw het zwaartepunt van de caravan naar beneden, wat een . Gebruiksaanwijzing Pagina 30.


Inbouwhandleiding P agina 34. Instrucciones de uso Página 44.

Llévalas en el vehículo! Hiervoor is bij de kachel een vervanging van de . De volgende airconditioningsystemen kunnen met de. Air-conditioning unit (Australia). Monteringsanvisning Side 49.


Nu drie jaar tot volle tevredenheid in gebruik in Knaus 500FU (onder Frans bed). Saphir comfort IR Air Conditioner pdf manual download. Verwarmingsfunctie vooral handig in voor- en naseizoen, mits buitentemperatuur boven de graden ligt.

In het voertuig meenemen! Skall medföras i fordonet! Wanneer u de Saphir Comfort inbouwt volgens de Eco methode, dan kosten de benodigde accessoires zoals roosters, slangen en slangklemmen. Bij gebruik onderweg dient u tevens een ElektrikSet en een KlimaSet aan te schaf-fen. Meer voordelen van de Saphir vario.


Unsubscribe from Alt Om Camping. Zo te zien is dit hetzelfde apparaat waar Sander het over heeft. Ik heb er zelf geen ervaring mee en weet ook niet of er ergens op een caravanforum al gebruikservaringen zijn.


Airconditioning HobbyCool (Dometic). AL-KO reservewielhouder EH uitv. Veiligheid tijdens het rijden en wooncomfort zijn bij ons vanouds onvervreemdbare aspecten van.


Maak ook gebruik van de ervaring en vakkennis van uw dealer, met wie u beslist een uitvoe- rig gesprek. In deze prijs zit de op- of inbouw niet gereken dus afhankelijk van wat je neemt, kunnen er nog heel wat kosten bijkomen. Infrared (IR) remote control.


Om maximaal gebruik te kunnen maken van het iNet System hebt u het volgende nodig:. Flexibel: Kan vanuit maximaal vier mobiele apparaten. Truma App in gebruik nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts