woensdag 6 juli 2016

Zwakstroom elektrische deken

De transformator zet de stroom van 2Volt om naar de zwakstroom van Volt. Met de Inventum elektrische dekens stap je nooit meer in een koud bed! Veilige elektrische deken nodig? Ook is de deken helemaal afgestemd op . De deken heeft een extra warme voetenzone. Vergelijk shops: laagste prijs online!


Ik ben op zoek naar twee nieuwe 1-persoons elekrische onderdekens. Wil je een elektrische deken kopen en wil je weten waar je op moet letten? Deze informatie en tips helpen je verder.


Direct elektrische dekens vergelijken Bekijk en vergelijk. Vroeger was er een verschil in veiligheid tussen elektrische dekens op zwakstroom en op standaard netstroom van 2volt. Tegenwoordig zijn de veiligheidseisen voor warmtedekens zo aangescherpt dat er geen verschil meer in zit. Een deken op 2volt is dus net zo veilig als een model op zwakstroom. Antwoord: Vroeger was het verschil de veilighei maar tegenwoordig zijn de veiligheidseisen voor elektrische dekens dusdanig aangescherpt dat er eigenlijk geen verschil meer in zit.


Bestel je elektrische deken tegen de scherpste prijs op Blokker. Op werkdagen vóór 22:uur bestel morgen in huis. Blijf lekker warm met een elektrische deken.


Verkrijgbaar in 1- of 2-persoons, ook met automatisch uitschakelen. Gratis bezorging vanaf 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts