vrijdag 29 januari 2016

Dovre 300 prijs

Koop of Verkoop dovre 3op Marktplaats. Met het stevige vermogen kan de kachel prima een grotere . Naar aanleiding van een faillissement van store van kachel. Wij verkopen een prachtige houtkachel Dover 3cb uit gietijzer.


Prijs : 995€ uit… € 9900.

Deze kachel is al nagekeken door onze werkplaats dus klaar voor een tweede leven! Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor het laatste model. ALLE MERKEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Hout Hout brandt helemaal op en geeft een grotere verbran. Symbool van huiselijke gezelligheid en behaaglijke warmte.


Afmetingen BxHxD: 8x 7x 3mm. Dovre service-onderdelen shop.

Minimaal vermogen: kW. Maximaal vermogen: kW. Open de explosie tekening om een onderdeel op te zoeken. De tekeningcodes zijn terug te vinden in de onderdelenlijst hierna. Onderdelen die niet in de lijst voorkomen zijn niet beschikbaar via de webshop.


Gratis levering aan huis ! Betaling per pin bij aflevering! Ben je opzoek naar een klassieke houtkachel met een hoog rendement? Vermogen Kw Optioneel is een opzetstukleverbaar Kw. Ook staan ze bekend om kwaliteit, design, rendement en milieubewuste verbranding. Lengte houtblokken cm.


Aansluiting rookgasafvoer: Ja. Nominaal vermogen: kw. Voor de verzendkosten verwijzen wij u graag naar de pagina:Verzendkosten. Bij ieder model staat de prijs vermeld.


Vraag vrijblijvend een precieze.

Bekleding Bovenkant: Gietijzer. Sense 20 4x 9x 3mm, KW,. De BOLD3, een ovalen kachel. Een houtkachel met moderne vormen en een gebogen ruit. Op zoek naar houtkachels?


Bekijk online het assortiment van Denito Schoorsteentechniek. Neem contact met ons op. De vrijstaande houtkachel 300CB. Ga door naar navigatie Ga direct naar de inhoud. Echte Noorse houtkachels voor een echte prijs !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts