donderdag 14 januari 2016

T87g2014e

Soort document (Taal), Filenaam, Fileomvang. Door aan de draairing te draaien kan de gewenste temperatuur per halve graad worden ingesteld. En met het instelbare aantal schakelingen per uur is de Round geschikt voor elk verwarmingssysteem.


Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Door aan de instelring te draaien stel je de gewenste temperatuur in, dat is alles wat je hoeft te doen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


De temperatuur is namelijk in te stellen door aan de instelring te draaien. Verder werkt de Round niet op batterijen, maar voedt het zich vanuit het cv-toestel. Daarnaast heeft de thermostaat een verlichte en vergrote display, waardoor het een zeer . Bekijk dan onze website ! Op voorraad √ Snelle levering.


Dankzij de draaibare instelring is een graadje hoger of lager een fluitje van een cent. De thermostaat heeft een vergroot en verlicht beeldscherm, zodat je ook in het donker - en zonder leesbril - de temperatuur eenvoudig afleest. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Voor 21:bestel morgen in huis. Eenvoudige bediening door draaibare instelring. Groot uitleesvenster met weergave van de. Aansluiting, Tweedraads. Categorie, Thermostaten.


Specs van de fabrikant, Productinformatie . Technische specificaties. De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Extra knoppen en functies zijn op de Round niet te vinden zodat de bediening voor iedereen duidelijk en toegankelijk is. De Calenta is uitgerust met een energiezuinige warmtewisselaar van duurzaam gietaluminium, de zogenaamde Ultra Responsive Heat Exchanger. This product is not sold individually.


You must select at least quantity for this product. Dit artikel toevoegen aan projectlijst. Meer informatie opvragen over dit . Dag, Deetch, je komt er ook effe bij, gezellig. Hoe meer mensen hoe meer vreugd.


Het heeft me altijd opgevallen, dat een verschil van gr. Dat duurt nauwelijks minuten. Honeywell Round Modulation. Chronotherm Vision Modulation.


Voor modulerende verwarmingsregeling van cv-toestellen, op basis van . Enigma Standaard E -SHR.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts