vrijdag 8 januari 2016

Remeha avanta warmtewisselaar vervangen

De nieuwste ketel maakt niet alleen uw huis en. Douchen is hierdoor geen pretje meer. De leidingen zijn groot genoeg en ook de kranen zijn in orde. Sensoren zijn vervangen.


De installateur geeft aan dat de warmtewisselaar verstopt zit en dat daardoor geen (goede) warmte overdracht plaats vind.

Ook verbruik ik sinds maanden enorm veel gas, wel 3 . Meer resultaten van forum. We hebben al van alles geprobeerd. Het expansievat en het overdrukventiel zijn vervangen.


Heb wel eens een Avanta gehad met een lekke wisselaar. Deze was echter niet op druk te. Ik laat nog wel weten of de druk .

Cv-ketelprobleekapotte wisselaar? Bij een lekke warmtewisselaar lees ik dat dat water in de ketel verdampt. Dus waarom lekken er druppels in die sifon? Ben effe ten einde raad. Zal waarschijnlijk nieuwe ketel worden.


Jammer van die laatste onderhoudsbeurt en vat. Gaat om een remeha avanta. Type klus: CV-ketel repareren, onderhouden of verplaatsen. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Vind warmtewisselaar remeha op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn. Speciaal hiervoor hebben wij een. Op deze manier voorkomt u dat het.

Iedere keer denk je dat het wel goed zal zijn. IK heb meerdere avanta s hangen ( kamerverhuur). Mijn remaha tzerra cv ketel van nog geen jaar oud is begin januari defect gegaan. Bleek uiteindelijk een defecte weg klep welke eenvoudig te vervangen zou moeten zijn. Kwestie van een stalen pen weg trekken en met een schroevendraaier omhoog te wippen.


Remeha onderhoudsset nieuw inclusief. Dit bleek uiteindelijk verre van het geval . We waren super blij met de ketel. Onze stookkosten verminderden met de helft. Maar nu na jaar is de smeltbeveiliging stuk. De hoogste standaard is onze norm.


Om te kunnen garanderen dat ieder toestel correct, en dus veilig, functioneert bewaken we intensief de kwaliteit tijdens het gehele fabricageproces. Dan heb je voor de vloerverwarming óók een (apart) expansievat nodig. Het komt ook voor wanneer een expansievat lek is een nieuw.


Veelal wordt de wisselaar tegen een garantie-percentage vervangen. Smeltbeveiliging van de warmtewisselaar is aangesproken. ATAG i-serie i36EC HR Combiketel met iCon warmtewisselaar en Economizer – 2kW CW5.


Comfort, rendement en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts