donderdag 28 januari 2016

Ofyr aanbieding

Koop of Verkoop ofyr op Marktplaats. Blogster Maud Raaymakers schrijft op haar blog Foodies in heals gepassioneerd over koken en lekker eten. Ze kan er uren over praten (en schrijven).


Vanuit haar passie voor koken kocht ze onlangs bij ons een OFYR en schreef opnieuw een leuk blogartikel over haar ervaringen. Bestel de Ofyr snel online bij Vuurkorfwinkel.

Voor 16:bestel morgen in huis - gratis thuisbezorgd! Prachtig ontwerp van een vuurschaal! Nodig al uw vrienden uit en barbecue samen met hen, ongelooflijk eenvoudig, en heerlijk gezellig. Dit elegante kunstwerk is een warme en gastvrije plek om te koken of.


Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor . Een Ofyr vuurschaal bestel je nu online bij Kookpunt.

Vanaf € gratis verzending. Nu tijdelijk extra voordelig geprijsd bij Bonnewits Horeca! Uitgevoerd in duurzaam, onverwoestbaar staal.


OFYR is een stoer en functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonhei warmte, eten en vriendschap. De OFYR is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen . Het wordt de komende dagen mooi weer, waardoor er volop buiten gegeten kan worden en we hebben nog een nazomer voor de boeg met altijd een aantal mooie . Kijk voor meer informatie op Vuurkorfwinkel. De Ofyr vuurschaal, een prachtige barbecue.


OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken en grillen. Deze exclusieve barbecue is voor de echte liefhebber. Dankzij de eenvoudige, klassieke lijnen is de OFYR praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving.


Een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel met nog steeds de unieke OFYR - vormgeving. OFYR combines a barbecue, fire basket and hotplate in one unique object. OFYR is a functional artwork designed to bring beauty, warmth, food and friendship to your outdoor space.


Tweedelige grill rooster, ontworpen voor het bereiden van bijvoorbeeld grotere stukken vlees. Het rooster is verhoogd zodat hout eenvoudig kan worden toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts