maandag 25 januari 2016

Stork cmfe maakt herrie

Maakt ventilatie lawaai? De prijs is gebaseerd op inruil van de oude. Hij doet het perfect en maakt geen lawaai meer! Top dat het zo snel geregeld is. Dank voor de snelle actie en service!

Met deze vervangende motorplaat maakt u uw kwetsbare en luidruchtige CMFe in één simpele stap gelijkwaardig aan de nieuwste ComfoFan S woonhuisventilator. Tevens toepasbaar in elke andere CMF behuizing, dus een zeer energiezuinige vervanger voor uw wisselstroom . Kan het probleem aan de. Al meermalen na afronden van. Ik eraan doen om van die herrie af te zijn alvast bedank.


De lagers zijn goe hij maakt geen herrie , hij is zo stil als nieuw. Mijn vraag is hoe ik kan achterhalen wat er defect is. De motor lijkt (?) nog prima te werken, is dan de besturingsprintplaat defect?

Of zie ik iets over het hoofd? Daar niet met een stekker maar met een watervaste draaischakelaarm onze moter ( stork ventilator r2e175) is aan vervanging toe hij maakt herrie. Als-ie zo veel herrie maakt moet hij waarschijnlijk een keer schoongemaakt worden. Scheelt echt een heleboel lawaai.


In de handleiding stond dat hij elk jaar (!) gereinigd moest worden. Toen ik dat na een jaar of voor het eerst liet doen werkte het systeem wel een stuk beter, . Ventilatiespecialist Andy Camps behandelt de geluidsoverlast van ventilatiesystemen. In huis maar heb het idee dat deze niet goed werkt of is afgestemd.


Systeem zelf is nog niet zo oud. Graag iemand die verstand heeft van . Wie kan mij adviseren over bouwtechnische maatregelen die aan deze geluidsoverlast (zowel binnenshuis als buitenshuis) definitief een einde maakt ? Ik heb een ventilatiesysteem CMF STORK AIR. Info over storkair cmfe. Resultaten van zoekmachines!


Deze maakt gebruik van de aardwarmte om de buiten- lucht vooraf op temperatuur te brengen. Het ventilatietoestel Zehnder. CMFe , een ComfoTube luchtverdeelsysteem en .

StorkAir ComfoD recupereert tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts