woensdag 27 januari 2016

Icare uitleen assen

Voor thuisbezorging, installatie en spoedbezorging. Assen , Europaweg-Zuid ma. Uitleen assortiment, ophalen en bezorging. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig omdat verpleging thuis nodig is, omdat u revalideert of herstelt van een operatie?


Neem hiervoor een geldig pasje van uw zorgverzekeraar mee.

Naast een icare uitleen vind je ook zorg, thuiszorg, orthopedie, administratiekantoor, groothandel in farmaceutische producten. Medipoint is de plek voor advies, uitleen , verkoop en verhuur van zorg- en verpleeghulpmiddelen. Bezoek onze webshop of een van ruim Medipoint winkels. De meest volledige site met ruim 66. Woensdag: 08:- 17:00.


Donderdag: 08:- 17:00. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst.

Inwoners uit Diever en omgeving kunnen hier diverse hulpmiddelen . Bekijk het adres, openingstijden en meer! Vegro Verpleegartikelen. Indien u langdurig bent aangewezen op het gebruik van een rolstoel kunt u bij het Wmo- loketvan uw gemeente een gratis rolstoel . Leveren verpleeg- en aanverwante artikelen.


Klik hier voor meer informatie over de . Icare (in Wilhelmina ZKH). Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. Wanneer u een hulpmiddel wilt huren kan dat in een van onze winkels of uitleenpunten. Maar u kunt dit ook eenvoudig zelf online regelen. Voor een goede genezing is het nodig dat u oefeningen doet waarbij u uw arm of been voorzichtig beweegt.


Er is aangekruist welke oefeningen in uw geval van toepassing zijn. Het is de bedoeling dat u elke oefening tien . ZorggroepMeander ledenvereniging . Resultaten van zoekmachines!

Goed voorbereid op de thuisbevalling. Boshof, centrum voor revalidatie en herstelzorg, Beilerstraat 38. Op de zorgmarkt kunt u van 11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts