vrijdag 29 januari 2016

Houtbrox breda

Blijf op de hoogte met Tiendeo! Afgelopen vrijdag vroeg de keten al uitstel van betaling aan. De winkel is vermeldt in categorie Kledingwinkels. In Brabant gaat het om de winkels in Waalwijk en Breda.


HoutBrox valt uiteen: Waalwijk, Breda en Eindhoven verkocht.

Hout Brox Beware wand Breda. Overige plaatsen in de gemeente. Het winkelcentrum zal daardoor een veel openere en modernere uitstraling krijgen. De Barones ondergaat momenteel een enorme verbouwing.


De ingang aan de kant van de Brugstraten begint al behoorlijk vorm te krijgen. In deze twee winkels hebben we de E- en W- installaties geleverd en gemonteerd. Ik wil deze referenties delen op.

Houtbrox Breda en Drachten. Stijl, exclusiviteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Op onze vestiging voeren wij de mooiste . In ons filiaal voeren wij de mooiste merken in het midden en hoge segment, waaronder Brax,. Deze website maakt gebrulk van cookies.


Dit artikel is niet langer beschikbaar. Hout-Brox Breda , Kledingwinkels (dames en heren). Bezoek onze voor meer regionaal bedrijfsnieuws. Meer informatie om een verwijzing aan te . Hier ziet u, ingeval dat is aangegeven, de aanbevelingen van Modehuis Hout- Brox Breda. In de city-map plattegronden vind u 991.


Gebruik city-map in uw voordeel! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, dit maakt het aangenaam winkelen. Het dames- en herenassortiment is rijk aan top modemerken.


Naast stijl en exclusiviteit staat persoonlijk advies . Daarmee hebben tachtig medewerkers hun baan kunnen behouden.

Directeur Cox zegt er zoveel mogelijk open te willen houden. Hij onderhandelt daarover met de verhuurders van de winkelpanden. Uiterlijk juni wil hij uitsluitsel geven. De overname past in zijn strategie tot schaalvergroting.


De vestiging in Hoofddorp gaat na een opheffingsperiode dicht. Het betreffen de volgende winkelpanden: Filiaal. Inmiddels is aan de voorkant een nieuw winkelcomplex verrezen met o. U kunt ook via de Pastoor Spieringsstraat op de bovenverdieping van . Van Uffelen heeft zelf zestien winkels in Noord - en Zuid-Holland en Gelderland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts