dinsdag 19 januari 2016

Danfoss thermostaat gebruiksaanwijzing

Download hier gratis uw Danfoss Thermostaat handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Wat zou dit kunnen zijn?


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Klik hieronder voor de handleiding van uw Danfoss Thermostaat. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder?

Vul dan hier een verzoekje in. Met de Danfoss radiatorthermostaten beschikt u over een kwaliteitsregeling voor uw verwarmingsinstallatie. U kunt per vertrek de gewenste temperatuur instellen. De radiatorthermostaat houdt de temperatuur constant op de ingestelde waarde. Als u de aanwijzingen in deze handleiding volgt krijgt u een maximum . Een radiatorthermostaat regelt automatisch de juiste hoeveelheid water over uw radiator die nodig is.


Installation guide for how to replace your radiator thermostat : From an old raditator thermostat with RAVL. Schroefgat voor wandmontage. NB Om de batterijen te activeren, moet u de aanwezige strips van de batterijen verwijderen.

CF-RD Kamerthermostaat met display . Deze moet je indrukken en dan de ring draaien. Voor het monteren en demonteren zet je de thermostaatknop geheel open. Dit gaat een stuk makkelijker doordat het element niet tegen de kraan drukt door de veerkracht.


Hier Een gebruiksaanwijzing. Gebruik overeenkomstig de bestemming. Batterijgebruik: 2x AA (Mignon). Met de THERMy radiatorthermostaat hebt u een programmeerbare radiatorregelaar gekocht die.


Z-wave radiator kraan LCvan danfoss om uw verwarming via uw z-wave controller te kunnen bedienen. Verspil geen gas meer niet gebruikte ruimtes onnodig te verwarmen. Systeem- en productbeschrijving. Stoterverlenging Danfoss RAV.


INSTALLATIEHANDLEIDING SLIMME RADIATORKNOP. Gefeliciteerd met de aankoop van de. Adapterring voor Danfoss RA type thermostatische kraan.


Monteer nooit een Slimme Radiatorknop in de ruimte waar de thermostaat voor de centrale verwarming is gemonteerd. De bediening is eenvoudig doordat alleen de meest noodzakelijke functies zijn opgenomen. Er is een programmablok voor de weekdagen en een programmablok voor de weekenddagen.


X-treme Control Klokthermostaat X-treme Control Thermostaat (incl. vloersensor).

Laat kinderen niet met de radiatorthermostaat spelen. In de verpakking van de radiatorthermostaat bevinden zich: 4. Kraanadapter type Caleffi. Draadloze radiatorthermostaat. De thermostaat mag alleen vast worden geïnstalleerd en kan worden gebruikt voor de directe verwar- ming van de volledige . Maximale temperatuurinstelling r02. Minimale temperatuurinstelling r03.


Danfoss reserves the right to alter its products without notice. C Geproduceerd door Danfoss Floor Heating Hydronics 03. Rode led ( achter de klep).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts