donderdag 14 januari 2016

Beste slimme thermostaat 2016

Veel Nederlandse huishoudens stappen tegenwoordig over op een slimme thermostaat (ook wel slimme meter). Dit is handig omdat deze op afstand te besturen is via telefoon of tablet. In navolging van andere slimme apparaten gaat ook de thermostaat met zijn tijd mee. Een moderne thermostaat kun je dankzij een internetverbinding en een app overal bedienen.


Je hoeft nooit meer in een koud huis thuis te komen. De Netatmo Thermostaat is ontworpen door de bekende ontwerper Philippe Starck.

Het vierkante plexiglas blokje heeft een doorzichtige rand die je middels bijgeleverde stickers een zelfgekozen kleur kunt geven. Als enige thermostaat in deze test kun je hem vanuit de verpakking . Er zijn heel wat slimme thermostaten op de markt en wij zetten de beste in deze vergelijking allemaal duidelijk op een rijtje. Zoek je naar een thermostaat en ben je benieuwd naar de populairste modellen? Onze top thermostaten geeft je een overzicht van onze best verkochte modellen van dit moment. Slimme wifi thermostaten (22).


Programmeerbare thermostaten (12). Onze keuze voor een slimme thermostaat. Een slimme thermostaat neemt een aantal taken van je over: hij zet de verwarming voor je aan of uit.

En hij bespaart energie. Beide claims zijn maar deels. Eneco, maar is ook los verkrijgbaar. De beste Thermostaten volgens consumenten.


Dankzij een thermostaat is het altijd de juiste temperatuur in je woning. Een goede thermostaat kopen kan dus zomaar eens schelen bij de kosten van je energierekening. Daarnaast brengen ze ook je energievebruik in kaart. De energieleveranciers Eneco (TOON), Essent (NEST en E-thermostaat) en de Nederlandse Energie Maatschappij (ANNA) bieden een slimme thermostaat aan.


Ik overweeg de aanschaf van een nieuwe, slimme thermostaat. Na mijn Philips Hue lampen zou dit het tweede device worden wat met Apples Homekit overweg kan. Het slimme van een slimme thermostaat ten opzichte van een normale klokthermostaat is dat het programmeren via de app of. En waar moet ik onder andere op letten tijdens de aanschaf van een nieuwe slimme. Top best verkochte thermostaten vind je bij . Dat is de meest comfortabele en energiezuinige temperatuurregeling.


De meeste slimme thermostaten zijn op afstand bestuurbaar via een app, zodat je waar je ook bent de temperatuur in huis kunt regelen. Energiemanagementsystemen, slimme meters, slimme thermostaten. Er is steeds meer keuze in de producten voor smart homes.


Voor wie zijn huis slimmer wil maken, zijn er steeds meer apparaten beschikbaar, maar het liefst gebruik je apparaten . Met een slimme thermostaat kan een gemiddeld huishouden tot procent besparen op gas voor verwarming.

De besparing kan zelfs oplopen tot procent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts