donderdag 21 januari 2016

Divisun 400 kruidvat

Kruidvat Vitamine D Hooggedoseerde Kauwtabletten voor het behoud van sterke botten. Vitamine D speelt een rol bij de botaanmaak en is goed voor de opname van kalk. Kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen de veel goedkoper) vitamine D tabletten van bijvoorbeeld het Kruidvat en de peperdure van de. In de goekope preparaten zit waarschijnljk 4mcg, wat bij een groot tekort van bv vrijwel niets doet en alleen voorkomt dat je waarde nog verder zakt.


Het is niet zo dat het vitamine D-gehalte in je bloed zodanig schommelt dat je het op peil moet houden door het supplement elke dag op dezelfde tijd in te nemen. Op de verpakking staat soms de hoeveelheid vitamine D vermeld in IE.

Divisun 8IE tabletten is . Hoe reken ik dat om naar microgram? Dan moet de dokter wel de goede voorschrijven natuurlijk, niet de 4want die zijn idd handverkoop. Valt natuurlijk wel onder je eigen risico. Die heeft mijn vriend ook.


Wel eigen risico id maar hij haalt in 1x voor . Het menselijk lichaam kan niet zonder vitamine D. De essentiële vorm van vitamine D voor de mens is cholecalciferol ofwel vitamine D3.

Vitamine D ofwel vitamine Dwordt uit dierlijke voedingsmiddelen gehaald en door de huid geabsorbeerd uit zonlicht. Omdat een gebrek aan vitamine D levensgevaarlijk kan zijn, is het . De meeste vitamines krijgen we binnen via onze voeding. Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Ze adviseerde mij om 2x daags Devaron tabletjes te nemen van 400ie (8totaal dus).


Nu is mijn vraag of dit. Gezien je advies aan de . Vitamine D (colecalciferol) wordt in de huid gemaakt door zonlicht en zit in voedsel. Het wordt gebruikt bij vitaminegebrek en bij botontkalking. Misschien heeft u hem later weer nodig. Een minitabletje Devaron bevat microgram vitamine D met een waarde van 400IE (internationale eenheden).


Jouw waarde is zó erg laag, gevaarlijk laag bij MS. Ik ben nogal slordig met innemen, vergeet. En met een pilletje van Hema, Kruidvat of AH (gewoon de goedkoopste nemen) is dat dus normaal gesproken gewoon op te lossen.


Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over MedaShop en onze producten. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze Klantenservice, wij streven ernaar uw vraag binnen uur te beantwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts