maandag 25 januari 2016

Nuon storing ede

Ede Kernhem, storing , geen warm water-verwarming. Actuele storingen en problemen bij Nuon. Wij laten zien wat er fout gaat.


Een gas- of cv-ketel storing ? Voor al uw storingen heeft Nuon een oplossing.

Wij begrijpen hoe vervelend een storing is. Heeft u een storing Stadsverwarming ? Bekijk actuele storingen in het verzorgingsgebied van Liander. Vind actuele storingen in het verzorgingsgebied van Liander. Plus tips wat u kunt doen tijdens een storing en onze compensatieregeling. Wij maken jouw energie betaalbaar en zo schoon mogelijk.


We zijn op werkdagen van 8. Amsterdam, Noord- Holland.

Op dit moment hebben wij last van een grote storing. Wij kunnen je bericht dan ook . Doe lampen of elektrische apparaten niet aan of uit. Ga naar buiten en wacht op de storingsdienst. Grote delen van de wijken Veldhuizen en Kernhem in Ede zaten vrijdag zonder verwarming en warm water. Dit kwam volgens energieleverancier Nuon door een storing in . EDE - Terwijl het kwik afgelopen nacht de min graden aantikte, is in Ede donderdagavond de stadsverwarming uitgevallen bij 1. Volgens energiebedrijf Nuon is de storing ontstaan door problemen bij bij Bio- energie De Vallei.


De problemen met de stadsverwarming in Ede zijn voorbij. De woningen worden weer op warmte gebracht, meldt energiemaatschappij Nuon. De bio-energie-installatie, waarin houtsnippers worden . Volgens woordvoerder Harrie van der Wielen van de Nuon kwam de storing door het in gebruik nemen van een nieuwe ketel bij leverancier Bio-Energie de Vallei. Daarbij is de druk te hoog opgelopen en liep water weg uit het net, zei hij tegen de NOS.


Op een groot deel van de Veluwe is gisteren de stroom uitgevallen door branden in enkele transformatorhuisjes en een regionaal verdeelstation van de Gelderse energiemaatschappij NUON. Warmtebedrijf Ede heeft in de wijken elektrische . Naar verwachting blijven enkele gebieden tot vanavond van elektriciteit verstoken. Dubbel pech in Ede afgelopen weekeinde.

Zowel Liander als Nuon , verantwoordelijk voor het warmtenet, geven gedupeerden een schadevergoeding. Bronnen Liander, liveblog . Door een defect bij de biomassacentrale van Bio-energie De Vallei hebben op deze winterse vrijdag zon 1. Ede lange tijd zonder warmte gezeten. Warmteleverancier Nuon vindt dat zij wettelijk niet aansprakelijk is voor schadevergoeding, maar wil in overleg met De Vallei de gedupeerde . De gemeente Ede wil van energiebedrijf Nuon duidelijkheid over de oorzaak van het relatief grote aantal stroomstoringen in Ede.


Het college vraagt in een brief aan de Nuon of er verband is tussen ,,de investeringen in kwaliteit en de voorkomende stroomstoringen. De warmtelevering aan de woningen in de wijken Kernhem blijft onder verantwoordelijkheid van Nuon Warmte vallen. Zo ook de verantwoordelijkheid. Wij helpen u graag zo snel mogelijk met uw cv-ketel storing.


Deze ketel is opgesteld in de . Ook als u geen klant van Feenstra bent. Voordat u ons belt, kunt u onze Eerste Hulp bij Storing raadplegen. Mogelijk kunt u zelf de storing verhelpen.


Helaas heeft, naar mijn mening, hierdoor mijn pc het begeven ( mijn pc functioneerde nog totdat de storing intrad). Ik heb die bewuste dag nog contact opgenomen met Nuon. Een medewerker adviseerde mij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts