woensdag 20 januari 2016

Schouwombouw hout

Heb je vragen stuur even een mailje. Schouwombouw te combineren met electrische inzethaard of bio-ethanol inzethaard. Vind schouw ombouw hout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Ontdek en bewaar ideeën over Schoorsteenmantel op Pinterest.

Meer ideeën over Openhaard make-over, Witte mantel en Schouwmantel. Zeker als het een schouw wordt in combinatie met een een elektrische sfeerhaard. Een andere mogelijkheid is een voorzetschouw van massief hout. De schouwombouw is wit, is centimeter lang, 1centimeter breed en centimeter hoog. Een houten schouw kan geplaatst worden als decoratie.


Met de juiste voorzorgsmaatregelen is deze ook effectief te gebruiken. De Ruby Fires schouwombouw Elda is overal toe te passen. Het gebruik van een rookkanaal is hierbij niet nodig.

Met ruim jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van alle soorten haarden, gas en hout gestookt. Van de meest bekende merken haarden en kachels, van antiek tot design. Heeft u zelf al een ontwerp, dan kunnen wij dit vrijwel altijd realiseren, zodat u een uniek exemplaar verkrijgt.


Wij kunnen ook een totaal concept . Houten haardombouw schouw in een Franse stijl met brocante versiering. Met een krijtverf beschilderd en met een verweerde vintage afwerking. Staat los tegen de muur, maar kan ook bevestigd worden en is verplaatsbaar. Bij GAMMA vind je een elektrische kachel, bio ethanol haard of schouw.


Een sfeerhaard in de woonkamer. Check het aanbod online. Een uitgebreid assortiment van elektrische haarden, onder verdeeld in inbouwhaarden, hanghaarden, vrijstaande haarden en haarden met een schouw. Een ruim assortiment elektrische haarden met schouw ombouw. Mooie tuinhaarden op gas of hout gestookt.


Combineer dan de schouwombouw met de inzethaard van je keuze voor een persoonlijke warmtebron. Schouw van Van Manen met klassiek ornament. Vrijblijvend interieuradvies op zaterdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts