maandag 24 maart 2014

Het packhuys middelburg

Een gezellig niet te groot restaurant met zitplaatsen. In het restaurant is een eeuwen oud balkenplafon wat een extra gezellige sfeer toevoegt aan het geheel. Ons terras is uniek gelegen aan de haven van Middelburg.


Vanaf het terras heeft u . We beginnen te vrezen dat we wel eens heel lang op ons eten zullen moeten wachten, maar die vrees blijkt onterecht. We merken helemaal niets van drukte in de keuken.

We worden achter een groot bloemstuk neergezet, aan . Het terras van het restaurant kijkt uit op de jachthaven van de stad. In een oud pan met mooi terras aan de haven, dineert men gezellig onder de oude balken. Frans, fusion en gezellig. De vegetarische opties op de kaart zijn zoals vaker in Zeeland niet uitbundig, maar de chef luistert naar je vegetarische suggestie of verrast je met zijn eigen creatie.


Onze informante kreeg er een mooie . Ook serveren wij streekprodukten en seizoensprodukten zoals asperges, zeekraal, lamsoren, wisselende dagvangst met o. Lees eerst de uitgebreide beoordelingen en meer op BonChef. Bekijk packhuys in Middelburg op de Zeelandnet Bedrijvengids.

De meest volledige site met ruim 66. Het restaurant is een eeuwen oud pakhuis gevestigd met daarin nog het oude balkenplafon wat een extra gezellige sfeer toevoegt aan het geheel. In de zomer hebben wij een terras direct aan de haven van Middelburg. Klik of scroll door de gallery voor hotspots in Middelburg.


Op de hoek van een gezellige straat iets buiten het centrum van Middelburg zit Restaurantje Nummer 7. Packhuys in Middelburg , reviews van echte mensen. Engeltnwßtr en deom- lißgende plaeifen. Bekijk dit object online:Stoofdijk te Stavenisse Wilt u een bezichtiging plannen ? Neem contact op met DE makelaar van Zeeland. Ronfeie, Alle vrydagen in den . J-ans Eremo , Tfendyke , Shoon. Rouffelaere , alle vrydagen in het ondt Pack-huys op de Coore-merckt , befielt ook de Brieven bp Puttem, Haerdoye , Cools camp , Beveren by Rouffelaere . Verdwaal in gezellige straatjes, pak een terrasje en kom tot rust tijdens je weekendje weg in Middelburg.


Wij geven hier vast tips voor je weekend weg. U vindt een aantal galeries, een lekkere bakker, voor uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts