donderdag 27 maart 2014

Trellis diagonaal

Bankirai houten trellisscherm met diagonale lamellen, gemonteerd in een rechte omlijsting voor een stabiel geheel. Het trellisscherm is van duurzame kwaliteit en tevens blind genagel waardoor de bevestigingsmaterialen niet zichtbaar zijn aan de buitenzijde. Hierdoor heeft dit tuinscherm twee zichtkanten. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Bestel online en voordelig op Nubuiten.


De hardhout diagonale trellis van Elephant is onder andere geschikt voor begroeiing met klimplanten.

Voorzien van RVS schroeven om roesten te. Maak je boodschappenlijstje (en ga naar de dealer). Plaats op boodschappenlijst.


Succesvol toegevoegd aan . Het gaat om één artikel, tenzij anders aangeven. Dit artikel heeft een langere levertijd! Vurenhouten trellis met diagonale latten.


Eenvoudig te monteren aan houten palen. Afmeting, Prijs, Voorraad.

Goedkoop en snel geleverd. Kom langs op locatie of bestel online! Deze houten trellis biedt u een scala aan mogelijkheden. Tevens kunt u deze trellis gebruiken als geleider van klimplanten.


Schrijf de eerste review over dit product. Deze trellis bieden u een scala aan mogelijkheden. U kunt ze combineren met diverse schermen of gebruiken voor erfafscheiding met een meer open karakter.


Rechte trellis diagonaal met hardhouten kader. Trelly 40x180cm prijs: 35. Duurzaam en onderhoudsvrij. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Eco gaastrellis 1x 1cm.


Verlanglijst Product vergelijk. Aantal: In winkelwagen ? OmschrijvingBeoordelingen (0). Categorieën: Schuttingen en poorten. Er zijn geen beoordelingen voor dit product. Vanaf €2 Opties selecteren.


Offerte aanvraag Meer producten toevoegen.

Zoeken naar: Productcategorieën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts