donderdag 13 maart 2014

Mud betekenis

Een mud (ook mudde) is een oude inhoudsmaat. Het woord stamt af van het Latijnse modius. Op veel plaatsen stond het mud gelijk aan schepel, en mud vormde een last.


Er bestaat ook een zestallige onderverdeling: mud is dan sester. In bijvoorbeeld Amsterdam was een mud 11liter, een schepel 2liter en .

De mud of mud gezaaid is een oude Nederlandse oppervlaktemaat. Oorspronkelijk stond het mud gelijk aan de hoeveelheid grond die men met een mud zaad kon inzaaien. De grootte van het mud verschilde per streek. Zelfstandig naamwoord) (often in plural ) an area of muddy seaside land which is covered with water at high tide. De hoofdrollen worden gespeeld door Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Sam Shepar en Reese Witherspoon.


Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Vertaald van Engels naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Grootste financieel-economische lexicon in NL-taalgebied. Tot de Franse tijd was er geen uniformiteit in het hanteren van allerlei maten.


Hierna een overzicht van wat de belangrijkste oude maten eigenlijk ongeveer betekenden. Oude Nederlandse lengtemaat die ongeveer gelijk is aan de breedte van het bovenste kootje van . De briketten bleven namelijk lang liggen, zoals dat werd genoemd. De kolen werden thuisgebracht in zakken van een halve mud , . Afspraak om van drie kleintjes met de middelste uit te komen en in een volgende slag de hoogste.


Afkorting van Middle Up Down. Vertalingen in context van mud people in Engels-Nederlands van Reverso Context: See, in the beginning, right, you had your mud people. Hij vlijde zich neer bij de.


Het valt op dat dit nagenoeg. Misschien sprak The True History of the Mud Man daarom wel zo tot de verbeelding van het grote publiek en heeft zijn betekenis bijna mythische proporties aangenomen. Vraagstukken over de schepping van het werk en zijn invloed zijn nog altijd onderwerp van heftige discussie onder literatuurwetenschappers in veel . De wet geeft uitvoerige regels voor de te volgen procedure.

De beroeps- getuigen, udul, mogen alleen een verstotingsakte opmaken na toestemming van de rechter. Er werden verschillende definities van mud gevonden in de woordenlijst. De betekenis van mud vind je op deze pagina. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Translation and Meaning of mud , Definition of mud in Almaany Online Dictionary of English-Dutch.


A gentleman of the cloth. Iemand die een kerkelijk ambt bekleedt. Een overwinning met grote meerderheid aan stemmen. A melting pot of cultures. Een smeltkroes van culturen.


Betekenis van mud : Aarde en water gemengd om zo zacht en lijm zijn. Modder bas (zoölogie), een zoetwatervis (Acantharchum pomotis) van het oosten van de Ver. Lees de ervaringen en tips van André Skwortsow, klant bij HNK Utrecht en oprichter van Mud Masters. Deze uitslagen worden geanalyseerd en meegenomen in een onderzoek van Studio KNOL.


Om je een beter beeld te geven van de betekenis van deze expo mag je letterlijk meekijken over de schouder van iemand die de uitdaging aan gaat. Hier vind u de betekenis , verklaring, definitie en synoniem voor de term Mud. Dit is het Complete Synoniemen Woordenboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts