dinsdag 18 maart 2014

Linido douchestoel montagehandleiding

Montagehandleiding Linido opklapbare toiletbeugel. De Linido opklapbare toiletbeugel biedt niet alleen steun tijdens het gaan zitten op en opstaan van een toilet of douchezitting, maar ook bij zijwaarts overschuiven, bijvoorbeeld vanuit een (rol)stoel naar het toilet. De beugel is waterbestendig en kan zwaarder belast . Linido douchestoel opklapbaar wandmontage met armleuningen.


Technische specificaties.

Neemt u eens rustig de tijd om dit overzicht te bekijken. De douchestoel is voorzien van een rug en opklapbare armlegger. Aanpassingen aan veranderende behoefte mogelijk, materialen zijn bestand . Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Hieronder vindt u de gebruiksaanwijzingen van diverse producten. De wand dient wel geschikt te zijn voor muur montage. Nederlands fabrikant van hulpmiddelen en veiligheidsproducten voor badkamer, douche en toilet levert een compleet pakket dat.

In hoogte verstelbaar, kantelbaar, maximaal gewicht: 1kg. Ontbrekend: montagehandleiding bol. Plieger Lifestyle douchezitje opklapbaar met rugleuning wit.


Abu douchezitting, breedte 370mm, frame chroom, frame staal, kwaliteitsklasse materiaal frame duroplast, oppervlaktebescherming materiaal fr verchroom oppervlaktebehandeling materiaal fr ge. Inclusief montagehandleiding ,. Graag bieden naar waarde. Zo goed als nieuw Ophalen.


Pillenvergruizer Maxvitaal max-vitaal. Standaard Rolstoel Katwijk XL de rolstoel voor een maatje zorgenzorg. Fiets MONTAGEHANDLEIDING docplayer. Elektrische rolstoelen van YOU-Q Sunrise Medical sunrisemedical.


Rolstoelbus huren van Dusschoten en van Ginkel vandusschoten. Uitsluitend te monteren door de vakman! Wordt geleverd met een standaard set schroeven en pluggen voor een stenen muur, niet zonder meer geschikt voor alle soorten muur. Lees de aanvullende montagehandleiding : Etac Holland BV en Pronk ergo bv aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de.


Vergeet niet op pagina te kijken: onze in hoogte verstelbare en kantelbare douchestoel heeft een facelift ondergaan en kan bovendien vanaf nu ook boven een toilet geplaatst worden. Toiletbeugel, opklapbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts