dinsdag 25 maart 2014

Azeztuliet goud

Resoneert met de zonnevlecht. Zo is azeztuliet met ingesloten ijzer en rutiel geelbruin. Deze steen wordt azeztuliet goud (of gouden azeztuliet) genoemd. Gouden azeztuliet is een steen met een hoge vibratie en versnelt de spirituele ontwikkeling.


Azeztuliet werd in korte tijd erg . De steen kan krachtig werken.

Het kristal is altijd zeldzaam, lichtdragend en kent een ongekend hoge frequentie. Zijn zuivere vibratie is een van de meest verfijnde in het mineralen rijk. Steen van Liefde, Transformatie en Bevrijding. Dit resulteert in een prachtig briljantachtige blauwe kleur met regenboog effecten.


Dit gekleurde kristal is effectie bij de behandeling. We kennen ze als MOLDAVIET, AZEZTULIET , SPIRIT KWARTS, AQUA AURA KWARTSEN, LIBISCH GLAS, QUANTUM QUATTRO, SUPER HYPERSTEEN,. U kan de uitleg van bijna alle edelstenen hier vinden (alfabetisch gerangschikt).


Aurakwarts : Smokey Gold (Cognac) Aura Kwarts Ruw. Prachtige a kwaliteit goudglans obsidiaan bol met heel veel goud !

Obsidiaan ontstaat wanneer lava heel erg snel afkoelt en geen tijd krijgt om te kristalliseren. Er ontstaat dan een vulkanisch glas. Amethist (groen) of Prasiolietkwarts. Avaloniet ( getrommeld).


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Edelstenen tegen verslaving door helderziende paragnosten. Alcoholverslaving, drugsverslaving, rookverslaving, drankverslaving, seksverslaving, eetverslaving, gokverslaving.


Het geeft een beschermende energetische kracht. Bergkristal is een krachtige genezer en versterkt en reguleert de energie. Het beschermt tegen straling en stimuleert het immuunsysteem. Beta Kwarts is tamelijk zeldzaam.


Het stimuleert de universele levenskracht en wordt . Favoriet Toegevoegd als favoriet. Toevoegen aan Toegevoegd. Certificate of Authenticity Included! High Vibrational Energy!


Open klantbeoordelingen over Biowinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts