donderdag 27 maart 2014

Prijs benzine per km

Handig en snel, bereken hier je benzineverbruik. Benzinekosten kunnen hoog oplopen. Een rit naar willekeurige bestemming kost gel maar hoeveel? Wij willen je helpen door het aanbieden van deze makkelijke online tool.


Een reis per auto naar je vakantiebestemming, bijvoorbeeld Duitslan Frankrijk of Italie wat kost . Vaak blijft het uitrekenen van de kosten per persoon dan toch nog even een lastige klus.

Of het nu gaat om benzine of diesel , met deze tool kunt u de brandstofkosten eenvoudig en snel bereken! Euro, 4kilometer , 0. Auto op benzine , 1:1 70. Het rekenvoorbeeld hieronder is . Brandstofkosten middelgrote benzineauto. Dankzij deze toepassing kan je de kostprijs per kilometer van je wagen berekenen en ontdekken wat je auto nu werkelijk kost.


Ik bedoel alleen de brandstofkosten, niet de autoverzekering, aanschafsprijs , etc. Als de auto bijvoorbeeld liter op kilometer verbruikt deel je de literprijs door dus literprijs. Een kleine nieuwe benzineauto verbruikt plm liter benzine per 1Km.

Een liter benzine kost ongeveer € 70. Dat is compleet afhankelijk van het aantal kilometers dat je draait. Werkelijk verbruik: ± op.


Voor slechts € 1- per jaar ben je ANWB-lid en krijg je korting op o. Deze app geeft in grafieken en lijstjes een uitgebreid overzicht van de kosten per kilometer. Road trip richt zich helemaal op de brandstofkosten. Bij elke tankbeurt vult u de prijs van de brandstof en hoeveel u heeft getankt in. Geef na elke rit aan hoeveel kilometer u heeft gereden.


Bekijk daarna de kosten . Autogas is een schoner, goedkoper en een groener alternatief ten opzichte van benzine en diesel. Reken uit hoeveel u kunt besparen door over te stappen op LPG. Met de onderstaande brandstofcalculator kunt u eenvoudig uw voordeel berekenen. Klik hier voor actuele brandstofprijzen.


Sinds kort heb ik een eigen auto en ik wil graag weten wat ik nou per km aan benzine betaal. Maar ik kom er niet helemaal achter hoe ik dat nou precies moet uitrekenen. Vooral als er iemand mee rijdt is dat handig om te weten als je de kosten wil delen. Dus wie weet hoe dat moet? Totaal brandstofkosten over 75.


Geen onderhoudsprijzen bekend voor Mini.

Welke brandstof of aandrijving voor jou goedkoper is? Daarvoor moet je de totale brandstof- of aandrijfkosten per maand berekenen. Ga je een andere auto kopen ? Denk dan ook na over de maandelijkse brandstof- of aandrijfkosten.


Let op: de uitkomst van deze berekening is een schatting en kan in de praktijk afwijken! Het loont om ter plekke de brandstofprijzen met elkaar te vergelijken! De rekentool gaat uit van benzine ! Omrekenen: mijl is kilometer en een gallon is liter. Binnen een bepaalde prijs - of gewichtsklasse zijn er aanzienlijke verschillen in brandstofverbruik door verschillen in stroomlijning en in toegepaste motortechniek.


Rijden met een elektrische auto bij een gemiddelde elektriciteitsprijs van € per kWh komt neer op een kilometerprijs van cent per kilometer. Goedkoper rijden met een brandstofauto kan bijna niet. Met een benzineauto dien je hiervoor niet meer dan liter benzine (€ per liter) te verstoken op . Autorijden kost gel maar hoeveel bedraagt jouw autokosten? Wat is de totale kost van je auto per jaar of per km ? Bereken eenvoudig jouw totale autokosten.


We gaan er van uit dat er jaarlijks 15. De brandstofkosten van een elektrische auto bepaal je door de elektrische kosten per kWu en de efficiëntie van de auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts