maandag 10 maart 2014

Led lamp op batterijen

Voor 21:uur bestel morgen in huis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Behoefte aan extra sfeer in de huiskamer? Of wilt u nooit meer thuiskomen in het donker bij een onverlichte voordeur, poort of schuur?


Onze LED accessoires zijn erg handig als nood- of extra verlichting in- en rondom het huis.

Exclusief schroeven voor wandmontage. Dit product draagt de CE-markering. Batterijen worden apart verkocht, je hebt AAA- batterijen nodig. Stof de lamp af met een plumeau. Afmeting gemonteerd product.


Ze kunnen geplaatst worden waar u wil en zelfs voor buiten zijn er geschikte lampen op batterijen. LED -verlichting op batterijen. Onze verlichting op batterijen is energiezuinig omdat .

Ideaal voor extra licht in donkere gangen en kastjes of onder het bed. Voor deze handige lichtbron hebt u geen stopcontact of aansluiting nodig. Ontzettend handig lampje! Deze led lamp met bewegingssensor komt goed van pas in vele situaties. Gebruik hem als kastlamp, verlicht je lade ermee of gebruik het als verlichting in je voorraadkast of kinderkamer.


Doordat de lamp werkt op batterijen. U vindt de nieuwste stijlen voor Led Lamp Batterij hier op LightInTheBox. We voorzien u met geweldige kwaliteits Led Lamp Batterij tegen de beste prijzen.


Heeft u verlichting voor uw kast nodig. Met duurzame, efficiente LED's. Gratis verzending en dagen bedenktijd! Lange batterij-levensduur. Schweizer Multilight LED lamp op batterijen.


Handleidingen en documentatie. Blijf op de hoogte van nieuws en updates over uw Philips-producten. Registreer uw product voor een optimale ervaring.

Door mijn beperkte kennis hiervan hoop ik via jullie wat meer info te bekomen. Alvast bedankt om me hiermee verder te helpen . Met de LED verlichting van Conrad. Dit komt overeen met de oude gloeibouwlamp van 150W. De werklamp heeft een behuizing van hoogwaardige kunststof en beschikt over een uitklapbaar frame. Ik zou een batterij van de wagen nemen of een andere met een omvormer naar 12VDC (omvormers te vinden in verschillende maten en stromen) en alle lampen in parallel aansluiten.


Je LED lampen kunnen wel 12VDC aan maar dan . Deze complete sets led strip op batterij zijn allemaal voorzien van een krachtige accu waardoor u de led verlichting direct in gebruikt kunt nemen. Er is keuze uit verschillende soorten led strips: RGB multicolor, warm wit en helder wit. De verwachte brandduur op de batterij bij gemiddeld gebruik wordt telkens vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts