vrijdag 14 maart 2014

Sentimo inmeten

Meet de volledige hoogte vanaf de onderkant van de radiator tot de bovenkant van de radiator. Noteer deze hoogte op het bestelformulier bij kolom B. Opmeten van de radiator. Niet gevonden wat je zocht?


Staat je antwoord er niet tussen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op.

Iedere maand inspiratie in je mailbox! Je kunt dan ook alle kleurstalen bekijken. Wil je het opmeten van jouw radiator liever uit handen geven? Maak kennis met ons inmeet team! Door het gebruik van onze inmeetservice kun je optimaal profiteren van de mogelijkheden van . Geef je het inmeten liever uit handen?


U kunt dan ook alle kleurstalen bekijken. LET OP: Wegens onderhoud aan de site is dit formulier op dit moment niet beschikbaar. Om een inmeet afspraak te maken verzoeken .

De radiatorbekleding is beschikbaar in maar liefst moderne kleuren, dus er is voor ieder wat wils! Bekijk ook de digitale folder . Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde klusbedrijven uit uw regio! Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor sentimo radiatorbekleding opmeten van klusbedrijven in IJsselstein om te weten wat het mij gaat kosten! Na het inmeten en invoeren van de meetwaarden, kun je een kleur kiezen uit een pallet van RAL kleuren. Perfect geschikt voor elke ruimte.


Sentimo radiatorbekleding opmeten? Omdat we zwarte vloeren met witte muren hebben kies ik voor een metallic look. Het resultaat is een prijs waar je echt geen nieuwe radiator voor koopt en waar de . Onze werkzaamheden lopen uiteen van snel en vakkundig monteren van een kastenwand tot een badkameropstelling of laminaatvloer leggen. Plaatsen van de bekleding.


Advies vooraf en inmeten. Dit product wordt momenteel aangeboden bij de Gamma. Om deze film te maken werd een woonhuis tijdelijk omgebouwd tot set (zie ook ons fotoalbum).


Naast deze productfilm zijn ook nog twee instructiefilms betreffende inmeten en montage gemaakt. Kostenbesparen geen installateur nodig. Maakt vervangen van de radiatoren overbodig.


Ontzorgen = inmeten , maken en monteren.

Voor kolom- en plaatradiatoren. Reeds meer dan jaar ervaring. De safety is zo gemaakt dat de kamer lekker warm blijft maar de kinderen zich niet kunnen branden aan de verwarming.


Ook heeft de safety een vingerveiling rooster en afgeronde hoeken. Een sneak peek vanuit een speciaal ingerichte studio. Let op: je dient te meten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts