dinsdag 18 maart 2014

Intergas coevorden uitbreiding

De staalconstructie wordt gepoedercoat. Wij willen als bedrijf transparantie uitstralen, dan is dit dé manier . De bedrijfshal heeft in geheel dezelfde uitstraling als de overige gebouwen. Terug naar het projecten overzicht.


Ook komen er computergestuurde magazijnen en meer trainings- en bezoekersruimte. Vrijdagmorgen zijn de handtekeningen gezet onder twee contracten tussen het bedrijf en de gemeente.

Ook helpen het bedrijf en de gemeente . Intergas Verwarming krijgt nieuwe fabriekshal. In verband met uitbreiding zijn wij voor onze afdeling Inkoop op zoek naar een fulltime. Medewerker afdeling Inkoop.


En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien. Het is een innovatief bedrijf dat al sinds jaar en dag voorop loopt in technologische ontwikkelingen. Coevorden op NationaleVacaturebank.


Het betreft hier dus een uitbreiding van het team!

Beschikt over een ondernemende, kritische en pragmatische houding met een hoog kostenbewustzijn. Je optimaliseert de bestaande rapportage- en analysestructuren. De uitbreiding van de kavel . Maar een andere locatie werd. Deze transactie betekent voor Van Losser een welkome uitbreiding op haar landelijke dekking. Voor Schans betekent deze ontwikkeling dat zij door het grotere netwerk in staat gesteld wordt verder te groeien in haar specialismen.


De overname zal naar verwachting dan ook een positieve bijdrage leveren aan de . Meer details Match criteria Dienstverband Bijbaan Vanaf Vanaf jaar Aantal uren Wat ga jij doen als Vulploegmedewerker? Hoe drukker het werk is, hoe leuker jij dagen geleden. Logistiek medewerker (uur).


Bedrijfscultuur voor de vacature Inkoop assistent bij. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla . De kennisinstellingen worden vertegenwoordigd door Klaas Wybo van der Hoek (Stenden Hogeschool), .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts