maandag 10 maart 2014

Frequentie 538 fm

Check hier op welke FM - frequentie radio 5bij jou in de buurt is te beluisteren. Radiofrequenties Radio 538. Alphen aan den Rijn 102. Gelderlan Zieuwent, 1. Nonstop is alleen via internet te ontvangen.


Inmiddels behoort het station met dagelijks 16.

Nederlandse radiostations via . FM zendt namelijk uit op een geclausuleerde frequentie waarop dat niet is toegestaan. Ook telde de zender volgens de rechter onterecht . Dat is de oude frequentie van radio 538. Die zender verhuist naar 102FM. NUTALENT manager Jens Timmermans is verantwoordelijk voor de coaching en begeleiding en krijgt daarbij . Arrow Classic Rock, 81 Ja.


BNR Nieuwsradio, 81 Ja.

Ben je op zoek naar de fm radiofrequenties ? Ga naar het tabje Analoge radiozenders bovenaan de . Frequentielijst van radio 5FM of AM. Uw radio van slag, zijn de zenders verdwenen? Hier vindt u de nieuwe zenders voor de radio.


Uiteraard kunnen wij niet instaan voor fouten in deze tabel. Er is op het ogenblik veel te doen over de veiling van de FM - etherfrequenties voor de commerciële radio, die eind dit jaar zou plaatsvinden. Op de FM zijn dat er nu zeven. De radiozender is daartoe een samenwerking aangegaan met de lokale zender Ping FM.


Ping FM stelt zijn frequentie 1FM ter beschikking en gaat onder eigen vlag van . VVD-minister Jorritsma van Verkeer en Waterstaat wil de zenders, nu alleen via de kabel te horen, toch een FM - etherfrequentie geven. Van de grote vier blijft alleen Yorin FM op zijn huidige frequenties. De soap begon toen het paarse kabinet besloot de frequenties te veilen.


Deze zenders waren aan het begin van de nacht door technische problemen enkele uren uit de lucht. Dat zei een woordvoerder van de . De zender in Hulsberg was daarvoor in gebruik door de publieke omroep voor de . Daarnaast moeten drie FM - frequenties worden geveild onder .

AM- en FM -zenders op de kaart van de Benelux ( zendvermogen groter dan ongeveer kilowatt). Op het kabelnet van Edam-Volendam wordt het televisie signaal zowel digitaal als analoog doorgegeven. Om digitale TV te ontvangen heeft u een digitale ontvanger nodig. Een digitale ontvanger en een smartcard kunt u verkrijgen bij de lokale electronicawinkels in Edam-Volendam. Zij zijn op de hoogte van welk type . Het radiostation is een samenwerking aangegaan met het lokale radiostation Ping FM.


Pinterest fireplace mantel decor christmas. Agentschap Telecom heeft vandaag de AM 8kHz frequentie als. For this first phase I selected a warm-up target of any valid heart rate .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts