dinsdag 11 maart 2014

Ktm freeride e huren

Je hebt geen eigen motor, maar je wilt toch de weg op. Dan heeft Mulders Motoren een mooie selectie jonge motoren in de verhuur. Speciaal samengesteld om voor iedere motorrijder een passende verhuurmotor aan te bieden.


Ook de condities en voorwaarden zijn gunstig. Download hiernaast onze verhuurfolder en je .

Het unieke frameconcept van de FREERIDE E bestaat uit een chroom- molybdeenstalen bovensectie met aangeschroefde aluminium profielen. De ondersectie wordt versterkt door de motor en een aluminium onderplaat – voor optimale stijfhei beheersbaarheid en veiligheid. Hij heeft geen koppeling en je hoeft niet te schakelen. De motor mag bestuurd worden met een Arijbewijs en is beschikbaar in uitvoeringen: de E-XC, de E-SM en de E-SX.


De Freeride E-XC, E-SM en de E-SX kosten in België respectievelijk 11. Hoog tijd voor de Freeride E ! Even sportief als andere KTM -bikes, met een.

Ervaar zorgeloos rijden wanneer je maar wilt! Zonder te schakelen of van versnelling te wisselen, kun je je volledig richten op het allerbelangrijkste: maximaal plezier. Hierbij profiteer je van een output van kW (gehomologeerd) en een piekvermogen van kW. Geen uitlaatgassen of geluidsoverlast, plus een verrassend krachtige elektrische aandrijving. De KTM FREERIDE E -XC is READY TO . Onderhoudsboekjes: Aanwezig.


Het gaat hier om een nieuwe KTM Freeride E -SM. Uitermate geschikt als duurzame investering voor bedrijven en . Vind ktm freeride op Marktplaats. De wereldwijde groeiende KTM familie is het resultaat en het levende bewijs van deze band. International Six Days Enduro, Dakar Rally, Erzbergrodeo en nog . Voor iedereen een voordeel.


Wat dacht u van een lang weekend touren in de Ardennen, of een week Frankrijk of Engeland. Bekijk Nederland eens voor een dag vanuit een ander perspectief. De E-SM krijgt net als de andere electrische motoren van KTM PK piekvermogen mee, . Elektrisch Crossen Bij ElectroCross.

Kawasaki Versys 6Abs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts